Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 24 november 2018

Met deze kurkentrekker schiet je je wijnfles open

Pistolen kunnen behoorlijk wat schade aanrichten en zijn daar in principe natuurlijk ook voor bedoeld. Persoonlijk gaan wij liever gewoon gezellig met elkaar om en dat is ook wat het bedrijf WineOvation moet hebben dacht bij het ontwikkelen van hun elektrische kurkentrekker in de vorm van een pistool. Waarom mensen bedreigen en schieten, wanneer je je pistool ook gewoon kunt gebruiken om een fles wijn te openen voor een gezellige borrel.

Schieten op wijn

De kurkentrekker houd je vast al een normaal pistool, maar in plaats van ergens op te richten stop je het ding op de kurk van je heerlijke merlot of chardonnay. Vervolgens haal je de trekker over en in plaats van dat er een kogel uitkomt, heb je een kurk te pakken. Het is een elektrische kurkentrekker, dus je hoeft verder niet te draaien of moeilijk te doen. Het pistool doet alle werk voor je. Om de kurk vervolgens weer los te krijgen, duw je de trekker weer naar voren en ben je klaar voor de volgende fles.

WineOvation kurkentrekker pistool

Oplaadbare kurkentrekker

Mocht je nog niet meteen toe zijn aan en nieuwe fles, kun je het pistool ook weer terug stoppen in de bijbehorende houder. Deze is stiekem een oplaad-dock, die er meteen voor zorgt dat het ding paraat staat voor een volgende ronde. Met een volle accu heb je genoeg munitie om 30 flessen te openen, dus een feestje overleeft je pistool wel.

WineOvation pistool opener

Bestellen met holster

Mocht je je wijnflessen voortaan open willen schieten, is het vredelievende pistool te bestellen via de WineOvation website voor omgerekend 35 euro. Je kunt gaan voor een zilverkleurige of roze variant en ze hebben op de site zelfs ook nog een holster om met het pistool rond te kunnen lopen. Aangezien de site echter alleen levert in de VS, heb je misschien dit artikel nog nodig. Daarin leggen we je uit hoe je alsnog spullen uit Amerika kunt krijgen, die eigenlijk niet naar Nederland verstuurd worden.

Ook voor je biertje bestaat er een paar opvallende openers. Zo lijkt deze flessenopener op Donald Trump en heeft hij daarnaast ook nog eens iets te zeggen wanneer je je biertje opent.

WineOvation

Reageer op artikel:
Met deze kurkentrekker schiet je je wijnfles open
Sluiten