Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 nov 2020

Vier vanaf morgen de winter in Animal Crossing: New Horizons

Spelers die nog altijd veel plezier beleven met Animal Crossing: New Horizons, kunnen morgen een nieuwe update in huis halen. Het gaat om de zogenaamde Winter Update, die weer een aantal interessante elementen met zich mee brengt.

De Animal Crossing: New Horizons update brengt een aantal verschillende verbeteringen naar de game toe, de mogelijkheid om jezelf nog meer op te tutten, maar belangrijker: een tweetal nieuwe evenementen.

Kerst en meer in Animal Crossing: New Horizons

Zo kun je op 26 november rekenen op Turkey Day. Dit is de viering van het Amerikaanse Thanksgving in Animal Crossing: New Horizons. Op die dag komt er een speciale chef genaamd Franklin naar je eiland toe, waarmee je lekkere gerechten kunt gaan koken. Door dat te doen, krijg je van Franklin een bepaalde beloning. Daarnaast is je dorp tijdens dit evenement extra feestelijk aangekleed. Het tweede evenement vindt plaats op 24 december en heet Toy Day. Dat is zeg maar het alternatief op kerst. Tijdens dit evenement kun je in bomen nieuwe voorwerpen vinden, de mogelijkheid om cadeaus te bezorgen aan je mede bewoners en ziet het er allemaal lekker kerstig uit. De onderstaande trailer geeft je een goed idee van wat je kunt verwachten.

Een andere belangrijke update die morgen wordt uitgerold in Animal Crossing: New Horizons, is de optie om je savefile over te zetten naar een andere Nintendo Switch. Dat was iets waar gamers al een tijd om hebben gevraagd. Verder is het in de game mogelijk om andere reacties te tonen. Zo kun je een yoga-pose aannemen of gaan zitten bij een boom voor een lekker lui gevoel. Wil jij dat je haren goed zitten, dan is het goed om te weten dat er zes nieuwe kapsels zijn.

Meer opslaan

Tot slot is er nog een handige toevoeging in je huis. Je kunt namelijk in plaats van 1600 voorwerpen straks 2400 voorwerpen gaan opslaan. En dat is echt heel erg veel. Hopelijk loop je op die manier niet tegen voorraadproblemen aan. In januari wordt de volgende update uitgerold. Wat die gaat brengen is op dit moment nog niet bekend. Heb je Animal Crossing: New Horizons nog niet? Scoor hem dan hier.

Reageer op artikel:
Vier vanaf morgen de winter in Animal Crossing: New Horizons
Sluiten