Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 feb 2019

The Witcher 3 vanaf nu ook beschikbaar op Spotify

Deze generatie spelcomputers hebben ons heel veel toffe games gebracht. Eén van belangrijkste games die we hebben mogen ontvangen is The Witcher 3, een grote RPG die zich afspeelt in een enorme wereld en waarbij je veel vrijheid hebt in hoe je de game speelt. Tot de dag van vandaag is het een absolute must-have en is hij voor een prikkie op te pikken. Mocht je hem gespeeld hebben, dan weet je waarschijnlijk wel dat de soundtrack van de game erg goed is. Wil je daar onderweg van genieten, dan kun je nu op Spotify de volledige soundtrack vinden.

The Witcher 3 soundtrack op Spotify

The Witcher 3 stamt uit 2015, waardoor het bijna drie jaar heeft geduurd voordat de soundtrack de weg naar Spotify wist te vinden. Maar wat dat betreft is het maar beter laat dan nooit. Naast de soundtrack van de topgame zelf kun je ook genieten van de muziek van de kaartgame Gwent. In totaal zijn dit de verschillende albums die je op Spotify kunt vinden:

The Witcher 3: Wild Hunt (Original Game Sountrack)
The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine (Official Soundtrack)
The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone (Official Soundtrack)
Music Inspired By The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt (Original Game Score) [Live at Video Game Show 2016]
GWENT: The Witcher Card Game
GWENT: The Witcher Card Game (Original Game Soundtrack)
Thronebreaker: The Witcher Tales (Original Game Soundtrack)

The Witcher 3

Je kunt op Spotify zelf gaan zoeken naar de game en dan zul je het vinden. Wil je vanuit deze post gelijk de juiste lijst vinden, dan kun je terecht op de pagina van ontwikkelaar CD Projekt hier.

Ben je meer een gamer die van oude Japanse games houdt? Dan is het goed om even te zoeken naar de games van Capcom. Want sinds kort heeft die uitgever verschillende nummers op Spotify gezet. Zo kun je nu dus genieten van het Guile-theme van Street Fighter, die bij elk nummer past.

Reageer op artikel:
The Witcher 3 vanaf nu ook beschikbaar op Spotify
Sluiten