Beleef het WK met gratis update voor FIFA 18

We hoeven het je waarschijnlijk niet te vertellen: over een paar weken wordt in Rusland het WK voetbal gehouden. De beste 32 teams van de wereld (of misschien beter gezegd de 32 teams die zich gekwalificeerd hebben) nemen het daar tegen elkaar op om te bepalen wie er met de wereldbeker vandoor gaat. Nederland is daar niet bij, dat mag geen verrassing meer heten, maar dat betekent niet dat je geen wereldkampioen kunt worden met ons land. Op 29 mei verschijnt er namelijk een gratis update voor FIFA 18, waarmee je binnen die game het WK kunt beleven.

Win het WK met Nederland in FIFA 18

Naast de 32 teams die meedoen aan het WK en door de uitgever Electronic Arts volledig zijn gelicenseerd, is het mogelijk om een WK te beginnen met de landen die zich net niet gekwalificeerd hebben. Naast de Verenigde Staten, Italië en Chili zit daar ook Nederland bij. Als je een beetje je best doet, kun je dus alsnog de wereldbeker veroveren.

FIFA 18

Naast deze optie komt er ook een speciale WK-versie van de populaire Ultimate Team-modus. EA hoopt op deze manier waarschijnlijk alsnog heel wat geld binnen te halen, ondanks dat de update zelf volledig gratis is. Mocht je die modus niks vinden, dan zijn er nog genoeg andere toevoegingen die interessant zijn.

Zo kun je gaan voetballen in de twaalf beschikbare stadions van het WK. Op die manier heb je het gevoel net een stapje dichter bij Rusland te zijn. Daarnaast maakt de uitbreiding gebruik van dezelfde graphics als tijdens het WK. Dat betekent dat de score op dezelfde manier als op tv wordt getoond en er tussen de herhalingen ook animaties komen zoals je die straks op tv zult gaan zien. Aangezien de uitbreiding op 29 mei komt, krijg je een klein voorproefje van wat er straks echt op het WK gebeurt. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. En onze review lees je hier.

Reageer op artikel:
Beleef het WK met gratis update voor FIFA 18
Sluiten