Wolfenstein 2: The New Colossus gratis spelen? Zo doe je dat!

Wolfenstein 2: The New Colossus is één van de betere games die in 2017 is uitgekomen. De game speelt zich af in een alternatief verleden, waarin de Nazi’s de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen.

Jij neemt in de game de rol aan van BJ Blazkowic en hebt het als doel gesteld om de Nazi’s af te maken. In het eerste deel deed je dat in Europa. Dit vervolg neemt je mee naar de Verenigde Staten, waar de badguys het ook voor het zeggen hebben.

Mocht je de game nog niet eerder hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws. Vanaf 2 mei is de game namelijk gratis te spelen met de Xbox Game Pass.

Wolfenstein 2: The New Colossus gratis met de Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass is een service van Microsoft. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot een bibliotheek aan games die je kunt spelen. De exclusieve games van Microsoft zijn vanaf dag één op die manier binnen te halen, maar zo nu en dan worden er ook andere games aan toegevoegd, zoals Wolfenstein 2: The New Colossus vanaf morgen.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Dat is de niet de enige game die je deze maand kunt verwachten binnen de Xbox Game Pass. Op 0 mei kun je aan de slag met de games Surviving Mars, Tacoma en Black Desert. Die laatste is een grote MMORPG en geeft je de mogelijkheid om er vele uren mee los te gaan. Op 10 mei krijg je vervolgens de game For the King, om een week later aan de slag te kunnen gaan met de games The Surge en LEGO Batman 3. Op die manier zijn er weer heel wat games die je kunt beleven. Maar het is dus met name Wolfenstein 2: The New Colossus die echt de moeite waard is.

Wil je meer weten over Wolfenstein 2: The New Colossus? Lees dan hier de review. En voor meer over de Xbox Game Pass kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Wolfenstein 2: The New Colossus gratis spelen? Zo doe je dat!
Sluiten