Eerste Wonder Woman 1984 trailer herenigt Gal Gadot en Chris Pine

Warner Bros. heeft de eerste trailer van Wonder Woman 1984 naar buiten gebracht. In het vervolg van het DC-verhaal zien we niet alleen Gal Gadot, maar ook Chris Pine zich mengen in de strijd.

Waar het personage van Gal Gadot in de eerste film (die in 2017 verscheen) zich nog bemoeide met de eerste wereldoorlog, bevindt het personage zich nu in de jaren 80. Naast het feit dat dit het decennium van wilde haren, iconische muzikanten en Ghostbusters is, is het ook zeker het decennium van de Koude Oorlog. En dat is precies waar Wonder Woman voor is gekomen.

Wonder Woman gaat los in 1984

Warner Bros. heeft nog niet heel veel details naar buiten gebracht over de film, maar komt wel met een kleine samenvatting van wat fans kunnen verwachten van de film:

“Diana Prince raakt in conflict met de Sovjet Unie tijdens de Koude Oorlog in de jaren 80 en treft een vijand met de naam Cheetah”

Mensen die bekend zijn met de comics van DC of games als Injustice wel eens gespeeld hebben, zullen weten wie Cheetah is. Het gaat namelijk om een van de aartsvijanden van Wonder Woman. De eerste keer dat het personage opdook was in Wonder Woman Comic #6, die in 1943 verscheen.

Kristen Wiig heeft de eer om het personage voor het eerst in de geschiedenis van DC naar het witte doek te brengen in live-action vorm.

Cheetah Wonder Woman 1984
Cheetah uit de DC Comics (Afbeelding: DC)

Reünie

Wonder Woman 1984 zorgt ook voor een reünie tussen Gal Gadot en Chris Pine. De twee waren samen al te zien in het eerste deel van de film en zullen ook zij aan zijn staan in het vervolg. Het duo is dan ook uitvoerig te zien in de eerste trailer van de film.

Naast Gal Gadot en Chris Pine zijn ook Pedro Pascal en dus ook Kristen Wigg te zien. Het is de vierde keer dat Wonder Woman te zien is in het filmuniversum van DC. De laatste keer dat het personage opdook was in de Justice League film van 2017.

Wonder Woman 1984 verschijnt in Nederland op 4 juni 2020.

Reageer op artikel:
Eerste Wonder Woman 1984 trailer herenigt Gal Gadot en Chris Pine
Sluiten