Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 6 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Wonder Woman 1984 poster toont Gal Gadot in nieuwe armor

Ondanks de vele nieuwtjes rondom Captain Marvel zijn we natuurlijk nog niet vergeten dat ook DC een eigen superheldin heeft. We zullen helaas nog tot 2020 moeten wachten voordat we haar weer op het grote scherm zien, maar gelukkig is er intussen wel een interessante nieuwe poster verschenen.

Wonder Woman 1984

Het DC Extended Universe, oftewel DC’s antwoord op het succesvolle Marvel Cinematic Universe, is helaas niet zo’n succes geworden.  Met name de critici waren er niet zo over te spreken. Gelukkig heeft het wel een aantal leuke films voortgebracht, waarvan Wonder Woman de meest interessante was. Het is wat ons betreft daarom ook terecht dat deze film een vervolg krijgt.

In dit tweede deel zullen we uiteraard Gal Gadot weer terugzien als de dappere heldin. Er zijn verder echter nog weinig details bekend. Wel verscheen onlangs een nieuwe poster waarop we Wonder Woman zien in een geheel nieuw pak:

Wonder Woman 1984

Het deed ons een beetje denken aan de bepantsering die ze droeg in de comic Kingdom Come. Dit was een korte maar invloedrijke miniserie gemaakt door Alex Ross en Mark Waid. We weten overigens ook dat de film Wonder Woman 1984 gaat heten. Dit vanwege het feit dat het verhaal zich in het jaar 1984 zal afspelen.

DC Comics films

Ondanks de negatieve kritieken zal het DC Extended Universe gewoon doorgaan. In 2020 verschijnt namelijk ook Birds of Prey, een film rondom Harley Quinn. De hoofdrol is uiteraard weer voor Margot Robbie. Dit jaar komt er tevens een nieuwe film rondom The Joker, dit keer met Joaquin Phoenix als de gestoorde clown. Deze film zal alleen niet aan het DC Extended Universe verbonden zijn.

Natuurlijk zijn er ook nog de aankomende nieuwe Suicide Squad en The Batman films. In die laatste heeft niemand minder dan Robert Pattinson de titelrol. Beide films zullen echter pas in 2021 verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Wonder Woman 1984 poster toont Gal Gadot in nieuwe armor
Sluiten