Daniel Koster
Daniel Koster 5 okt 2016

Taalkunstenaar Marcel Langedijk vertelt over hét ding in zijn leven

Marcel Langedijk, wie kent hem niet? Bekend als journalist, maar ook als schrijver van boeken, heeft ‘ie onder de lezende Nederlander roem vergaard. De hoogste tijd om hem de kleren (maar niet de pet) van het lijf te vragen, vonden onze maten van Manners.nl. Zij vroegen ‘m wat één ding is dat zijn leven heeft beïnvloed.

In de One Thing serie worden allerlei inspirerende mensen één vraag gesteld: ‘Wat als je één ding mag meenemen dat jouw leven heeft beïnvloed?’ En dat is helemaal geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Marcel Langedijk weet er echter wel raad mee. Je zou verwachten dat hij zou kiezen voor een pen of computer, want Marcel kan goed schrijven. Toch is dat niet hetgeen waar ‘ie mee komt.

Marcel staat er namelijk om bekend dat ‘ie altijd een pet op zijn hoofd heeft. Die gaat voor niets en niemand af. Nou ja, misschien voor zijn vrouw dan. En als je geluk hebt voor jou. Goed, genoeg gepraat. Kijk maar snel wat hét ding is dat het leven van Marcel Langedijk voorgoed heeft veranderd.

Juist, de welbekende pet van Marcel heeft zijn leven voorgoed veranderd. Die gaat al tien jaar mee en staat als het ware symbool voor zijn ‘nieuwe’ leven en het afzetten tegen de dingen van vroeger. Nice, ga zo door Marcel. Wil jij ook doorgaan? Dan kun je de One Thing over Onno Smit en die over legende Benjamin Herman nog checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Taalkunstenaar Marcel Langedijk vertelt over hét ding in zijn leven
Sluiten