Daniel Koster
Daniel Koster 18 nov 2016

Worden mensen getikt van je tikkende benen? Gewoon blijven doen!

Stilzitten vinden we lastig. Wij zijn altijd wel ergens op aan het tikken of zitten ergens aan te frunniken. Nu is de Fidget Cube al een uitkomst. Alleen helpt die niet tegen onze benen die constant in beweging zijn. Maar dat maakt gelukkig niet uit… Thanks hiervoor Bedrock!

Verrassende manieren om gezond te blijven

Werken gezond?

Wij zitten regelmatig een paar uur lang achter onze laptop weg te tikken. Dat is heerlijk, maar brengt ook een klein probleem met zich mee. De doorstroming van je bloed vermindert. Dat kan dan weer leiden tot een toenemende kans op hart- en vaatziekten. De oplossing? Bewegen.

Gewoon lekker blijven tikken

Nu kun je je voornemen om elk uur op te staan en een stukje aan de wandel te gaan. Maar ja, zo’n voornemen schiet er vaak bij in. Ook werkt dat voor ons niet fijn. Zit je net lekker in je verhaal, moet je opstaan om even vijf minuten te gaan lopen.

Vandaar dat dit onderzoek zo goed uitkomt. Uit dat onderzoek blijkt dat het tikken met je benen voldoende is om aderaandoeningen voor te zijn. Dit aangezien je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dat zorgt er weer voor dat je een mindere kans op hart- en vaatziekten krijgt. Winnen!

Let wel op, het tikken met je benen is geen vervanger van het sporten. Je dient dus wel nog gewoon de fiets naar werk te pakken en af en toe de sportschool in te duiken. Wil je wat gezonder te werk gaan? Dan geeft Bedrock een betere oplossing. Onze favoriete oplossing is en blijven deze knijpballen.

Reageer op artikel:
Worden mensen getikt van je tikkende benen? Gewoon blijven doen!
Sluiten