Daniel Koster
Daniel Koster 28 apr 2015
Leestijd: 2 minuten

Word een bekwame slotenmaker met behulp van de Lockpick School in a Box

Je sleutels verliezen, het is ons allemaal wel eens overkomen. Na een avondje stappen of op de fiets terug naar huis, het kan de beste gebeuren. Wat de beste minder vaak overkomt en des te frustrerender is, is het moment dat je de deur dichtgooit en je net te laat realiseert dat jouw sleutels nog binnen liggen. Om ervoor te zorgen dat jij jouw huis dan weer in kunt of jouw fiets van het slot kunt halen is er nu de Lockpick School in a Box.

Lockpick School in a Box

Laten we voorop stellen dat we dit product niet plaatsen om verkeerde intenties te stimuleren. Dit is ook niet de gedachte achter de Lockpick. De Box is de ideale tool om jouw carrière als slotenmaker in gang te zetten en ervoor te zorgen dat je jezelf nooit meer buitensluit. De doos bevat vijf cilinders en schoolt jou door ze allemaal te doorlopen. Elke cilinder is weer een stukje lastiger dan die daarvoor en er wordt een instructie-boekje meegeleverd die ervoor zorgt dat jij niet vast komt te zitten. Maar het oog wil ook wat en om deze reden worden de vijf cilinders in een gave houten standaard geleverd. Zo ben je in stijl het nobele werk der slotenmakers aan het leren. Ben jij trouwens liever hier in Nederland bezig met lockpicking, check dan snel deze site van de Nederlandse Lockpicking Universiteit. Zo ben je wat dichter bij huis én in het Nederlands met sloten bezig, nice toch?!

Voor de juiste redenen

Wij willen nogmaals benadrukken dat we het gebruik van de Lockpick School in a Box enkel stimuleren om de juiste redenen. Dit om de reden dat je het simpelweg gewoon leuk vindt, of dat je het praktisch nut wel ziet van het open krijgen van je voordeur als je jouw sleutels weer eens kwijt of vergeten bent. Is dit het geval en zie jij wel wat in de Lockpick, surf dan snel naar Makershed. Hier kun je voor 92 euro de Box aanschaffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Word een bekwame slotenmaker met behulp van de Lockpick School in a Box
Sluiten