Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 1 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

World of Warcraft: Shadowlands is de nieuwe uitbreiding

Tijdens de Blizzcon 2019 heeft uitgever Blizzard de nieuwste uitbreiding voor World of Warcraft aangekondigd. Het gaat om World of Warcraft: Shadowlands.

De nieuwste uitbreiding werd via een cinematische video aangekondigd, zoals de uitgever eigenlijk wel vaker doet. De aankondiging van World of Warcraft: Shadowlands komt samen met het feit dat de game dit jaar zijn vijftiende jarig viert.

Maak kennis met World of Warcraft: Shadowlands

In de video van World of Warcraft: Shadowlands zien we hoede wereld van Azeroth opnieuw bedreigd wordt. Deze keer komt een oude bekende vijand terug in de vorm van de Lich King, of te wel Bolvar. Deze keer heeft hij het een beetje warm en zie je vulkanische elementen op zijn lichaam. Ook maakt hij gebruik van een enorme hamer in plaats van zijn iconische zwaard. De cinematische trailer kun je hieronder bekijken.

In de trailer zien we hoe Sylvanas het tegen hem opneemt en hem lijkt te verslaan. Hij waarschuwt haar daarbij nog voor de kracht die in zijn helm zit, maar daar lijkt ze zich niks van aan te trekken. Met de woorden ‘I will set us all free’ eindigt de trailer. De game neemt je mee naar Shadowlands, wat een soort van afterlife is. De kans is groot dat je daarbij een paar personages tegenkomt die je van oude uitbreidingen kent. Het gaat in elk geval een interessante locatie worden zoals we die nog niet eerder hebben meegemaakt.

World of Warcraft: Shadowlands
World of Warcraft: Shadowlands cinematic (Bron: Blizzard)

Het gaat nog wel even wachten worden op World of Warcraft: Shadowlands. De game komt pas in 2020 uit. Tot die tijd heeft de ontwikkelaar nog de tijd om de laatste verhalen te vertellen in Battle for Azeroth, de meest recente uitbreiding. Hopelijk kunnen we de game snel spelen en maken we daar een preview van. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
World of Warcraft: Shadowlands is de nieuwe uitbreiding
Sluiten