World of Warcraft viert vijftiende verjaardag met klassieke ervaringen

Dit jaar viert World of Warcraft zijn vijftiende verjaardag. Een belangrijk onderdeel van die verjaardag was de release van World of Warcraft Classic, maar ook in de huidige WoW wordt nu de verjaardag gevierd.

Dat feestje wordt met name gevierd in de zogenaamde Caverns of Time waar je momenten uit het verleden kunt herbeleven. En als speler valt er op die manier genoeg te beleven.

World of Warcraft viert feest

Ten eerste is het mogelijk om een speciale vliegende mount te scoren genaamd de Obsidian Worldbreaker. Dit is eigenlijk een soort kleine versie van de bekende Deathwing, welke op de cover stond van World of Warcraft: Cataclysm. Best wel tof om mee rond te vliegen. Om plaats te nemen op deze draak moet je een reeks van drie raids aangaan, waarbij je het opneemt tegen klassieke bazen uit eerdere World of Warcraft-uitbreidingen zoals The Burning Crusade, Wrath of the Lich King en Cataclysm. Deze worden gebundeld onder het kopje Memories of Azeroth. Om aan deze raids mee te doen heb je wel een item level van 380 nodig.

World of Warcraft
Een toffe vliegende mount (Bron: Blizzard)

Mocht het raiden in World of Warcraft niet je ding zijn? Geen nood, ook voor jou is er wat te scoren. Zo kun je een pet krijgen in de vorm van Lil’ Nefarian, die weer gebaseerd is op de zoon van Deathwing. Het enige dat je hiervoor moet doen is voor ergensin januari inloggen op je account en boem: je hebt hem. Zo makkelijk kan het soms zijn.

Ben je meer een liefhebber van Player versus Player? Dan is Korrak’s Revenge perfect voor jou. Dit is een remake van de klassieke Battleground Alterac Valley, wat één van de eerste grote Battlegrounds was en waarbij je enorm lang tegen elkaar kon strijden en honor points kon scoren. Aan de zijde van de Horde kun je daar een Frostwolf Snarler mount verdienen en als Alliance een Stormpike Battle Ram mount.

En als je dan toch weer duikt in World of Warcraft, dan kun je je gelijk gaan verheugen op de nieuwe grote uitbreiding Shadowlands, welke we onlangs hebben gespeeld. De preview daarvan lees je hier.

Reageer op artikel:
World of Warcraft viert vijftiende verjaardag met klassieke ervaringen
Sluiten