World of Warcraft voorzien van nieuwe speelbare rassen

In augustus vierden we een klein feestje met de release van World of Warcraft Classic, waarbij oude tijden herleefden. Maar de ‘moderne’ World of Warcraft bestaat ook nog altijd en krijgt binnenkort een update, waardoor er twee nieuwe speelbare rassen aan de game worden toegevoegd.

Het gaat daarbij om de Vulpera, die de kant van de Horde gaan kiezen en de Mechagnomes, waarmee je aan de slag kunt gaan wanneer je de Alliance speelt. De nieuwe rassen worden toegevoegd aan de grote 8.3 update, welke nu al op de testservers wordt getest.

Nieuwe rassen in World of Warcraft

Om met de Vulpera en de Mechagnomes aan de slag te gaan moet je overigens wel wat moeite ondernemen. Je moet een bepaalde questlijn voltooien en je moet genoeg reputatie hebben verzameld om het hoogste niveau te bepalen voor de factie waarmee je aan de slag kunt gaan. Wanneer dat gelukt is, dan kun je zelf met zo’n schattig klein personage rondrennen. Hieronder zie je de twee screenshots van de rassen in World of Warcraft.

De Vulpera (Bron: Blizzard)
World of Warcraft
De Mechagnomes (Bron: Blizzard)

De nieuwe rassen zijn overigens maar een klein onderdeel van de nieuwe update. In de onderstaande video legt de ontwikkelaar van de game uit wat er zoal nieuw is. En dat is behoorlijk veel.

De nieuwe update van World of Warcraft heet Visions of N’Zoth en brengt een nieuw groots verhaal, waarbij je het uiteindelijk opneemt tegen een grote god. Daarbij zul je een aantal plekken bezoeken die je van eerdere momenten uit de game kent, maar dan zijn voorzien in een nieuw jasje. Verder is er veel nieuwe gear te vinden om je personage te verbeteren, komt er een nieuwe raid en wordt de Auction House aangepast, zodat die beter te gebruiken is zonder dat je allemaal add-ons moet gebruiken. Wanneer de update op de live servers verschijnt, is nog niet bekend. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
World of Warcraft voorzien van nieuwe speelbare rassen
Sluiten