Wij geven je een voorproefje op WoW: Battle for Azeroth dankzij onze beta-give away

Jelle van Es 12 jul 2018 Gaming

World of Warcraft is al meer dan tien jaar oud en wordt nog altijd door vele miljoenen gamers gespeeld. De avonturen die we in de MMORPG hebben beleefd zijn niet minder dan legendarisch. En dit jaar komen er nieuwe avonturen dankzij World of Warcraft: Battle for Azeroth, de nieuwe grote uitbreiding op de game. Daar loopt nu een gesloten beta voor. En daarvoor mogen wij een groot aantal betacodes weggeven!

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Over iets meer dan een maand komt de nieuwste uitbreiding uit. Vanaf 14 augustus kun je er mee aan de slag. De nieuwe uitbreiding zorgt er natuurlijk voor dat de levelcap omhoog gaat. Van 110 kun je nu maximaal level 120 worden. Daarnaast krijg je een tweetal nieuwe continenten met verschillende zones voorgeschoteld. Het gaat daarbij om Kul Tiras en Zandalar. Uiteraard zijn daar verschillende dungeons waar je met vrienden avonturen kunt beleven en zijn er raids die perfect zijn om met een guild te gaan spelen. Of gewoon door met willekeurige spelers te strijden.

Warfronts is een interessante nieuwe modus en een plek waar het verhaal van de strijd tussen de Horde en de Alliance eigenlijk centraal staat. In een team van twintig man neem je het dan op tegen NPC-personages van de vijandige factie en zorgt er voor dat je echt het gevoel hebt dat je je in een grote oorlog bevindt.

Battle for Azeroth

Wie er van houdt om een compleet nieuw avontuur in de game te beleven, kan zijn lol op met de Allied Races. Er zijn per factie vier nieuwe races om uit te kiezen. Als je zo’n race vrijspeelt, dan begint dat personage op level 20 en kun je dus weer gaan levelen als een malle.

Battle for Azeroth

En eigenlijk is dit nog maar het puntje van de ijsberg. Als je alles wilt weten van de uitbreiding, dan kun je terecht op deze speciale pagina. Maar wat misschien nog beter is, is om de game zelf te spelen. Dat kan nu via de gesloten beta, die je een goed beeld geeft van wat er mogelijk is. Wij mogen in samenwerking met uitgever Blizzard een 75-tal codes weggeven. Het enige dat je daarvoor moet doen is het onderstaande winveld invullen. Succes!

En tot slot kun je hier nog onze ervaringen vanaf de Blizzcon lezen.
[contact-form-7 id=”322861″ title=”WOW AZEROTH”]

Reageer op artikel:
Wij geven je een voorproefje op WoW: Battle for Azeroth dankzij onze beta-give away
Sluiten