Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 aug 2018

WoW: Battle for Azeroth-speler haalt hoogste level in vijf uur

Meer dan tien jaar geleden maakte de gameswereld kennis met World of Warcraft. De game heeft zijn absolute hoogtepunt gehad, maar wordt nog altijd veel gespeeld. En terecht, want de avonturen die je er in kunt beleven zijn redelijk episch. Ook nu nog. Sterker nog, juist nu. Deze week is namelijk met World of Warcraft: Battle for Azeroth de nieuwe uitbreiding uitgekomen. De nieuwe uitbreiding biedt veel nieuwe dingen. Maar als jij alleen maar geïnteresseerd bent in het hoogste niveau, dan kun je dat blijkbaar in vijf uur voor elkaar krijgen.

World of Warcraft: Battle for Azeroth in vijf uur doorgespeeld

Het is de speler Gingi gelukt om binnen vijf uur het level 120 te halen. Dat is momenteel het hoogste niveau dat je in World of Warcraft kunt halen. Een gemiddelde spelen doet daar een paar dagen over, maar wellicht dat een paar weken logischer is. Hoe kan het dan dat deze speler in vier uur en 17 minuten het maximale niveau haalt, zoals je hieronder kunt zien.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/tarren-mill/luigingi

Zo ging hij aan de slag met twee vrienden. Tijdens de beta-periode van World of Warcraft: Battle for Azeroth hadden ze al wat onderzoek gedaan wat de meest handige quests waren om snel experiencepunten mee te verzamelen en door samen te werken kon Gingli vaak dingen voltooien die zijn maten voor hem eigenlijk had uitgevoerd. Maar dan nog, het hoogste niveau halen binnen vijf uur, dat is indrukwekkend.

Battle for Azeroth

Gelukkig voor hem is er daarna nog veel meer te doen. Verschillende dungeons kun je op een hoge moeilijkheidsgraad voltooien voor betere gear, binnenkort kun je aan de slag met de eerste grote raid en zoals je van deze uitbreiding mag verwachten, is er veel aandacht voor Player versus Player-mogelijkheden. Het draait immers om de strijd tussen de Horde en de Alliance in dit deel. De game is nu beschikbaar op de pc. Meer lezen over gaming? Bekijk dan hier ons overzicht.

Reageer op artikel:
WoW: Battle for Azeroth-speler haalt hoogste level in vijf uur
Sluiten