Mark Hofman
Mark Hofman Digital 22 jun 2020

WWDC20 keynote live volgen vanavond: zo doe je dat!

Vanavond trapt Apple WWDC20 af met een keynote. Om 19:00 uur krijgen we te horen wat Cupertino van plan is de komende tijd. Het mooie van alles: jij kan gewoon live meekijken.

We denken inmiddels een beetje te weten wat ons te wachten staat vanavond. In dit artikel hebben we al onze verwachtingen voor je op een rijtje gezet. Vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd krijgen we officieel te horen hoeveel van deze verwachtingen ook werkelijkheid worden. Jij kan meekijken en in dit artikel vertellen we je precies hoe je dat kan doen.

WWDC20 keynote: zo kijk je vanavond live mee

WWDC 20 is, voor de eerste keer ooit, een online-only evenement. Dat is zowel goed nieuws als slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat veel mensen fysieke deelname aan verschillende sessie’s en aanwezigheid tijdens de grote keynote mislopen. Het goede nieuws is dat er helemaal geen limiet is aan het aantal deelnemers. Om die allemaal zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Apple ervoor gezorgd dat de keynote op talloze manieren te volgen is.

Of jij nu in het bezit bent van een iPhone, iPad, Mac of een Apple TV: je kan op verschillende manieren meekijken vanavond. Sterker nog: zelfs als je niet in het bezit bent van een van deze producten kijk je makkelijk mee. We zetten de verschillende manieren op een rijtje.

Via deze wegen kijk je vanavond mee naar de WWDC20 keynote:

  • Apple’s speciale evenementen website | Te bekijken vanaf ieder apparaat
  • De Apple Developer app | Op iPhone, iPad, Apple TV en op Mac (voor de eerste keer ooit!)
  • Vanaf de Apple TV app | Te bekijken op ieder ondersteund apparaat
  • Bekijk de livestream op YouTube | Ieder apparaat -> embed staat hieronder

Zoals gezegd denken we te weten wat we kunnen verwachten. Zo krijgen we bijvoorbeeld iOS 14 te zien vanavond. Benieuwd wat we daar over denken te weten, lees dan zeker even onze verzameling aan geruchten en lekken.

Reageer op artikel:
WWDC20 keynote live volgen vanavond: zo doe je dat!
Sluiten