Jelle van Es
Jelle van Es Tech 31 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

WWE 2K18 krijgt speciale John Cena-edition

Als je iets met de wereld van de WWE hebt, dan is John Cena geen onbekende naam. Al vijftien jaar lang houdt hij de gemoederen bezig, of je nou fan bent of juist een hekel aan hem hebt. En dit jaar krijgt hij in de game WWE 2K18 zijn eigen versie.

WWE 2K18

Het gaat daarbij om een hele speciale Collector’s Edition, die helemaal om John Cena draait. En om alvast in de juiste John Cena-sfeer te komen, een fijne compilatie met zijn verschillende intro’s voor de diverse gevechten. Ook mooi om te zien tegen wie hij helemaal heeft gevochten.

In de WWE 2K18 Cena (Nuff) Edition vind je het volgende:
-De Deluxe Edition van WWE 2K18 met daarin de Season Pass, de speelbare WWE-Legends Batista en Rob van Dam, verschillende versies van John Cena en het Kurt Angle-pack, met twee versies van Kurt Angle. Verder krijg je een unieke verpakking, een t-shirt, een actiefiguurtje van John Cena en nog een paar andere leuke dingen. Bekijk hieronder hoe dat er uitziet.

WWE 2K18 komt op 17 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Later dit jaar komt er ook een Switch-versie van de game. Zoals gewoonlijk geeft de game je de kans om aan de slag te gaan met een groot aantal WWE-helden en met hen in de ring het uitvechten. Hopelijk krijgen we de game snel te spelen, zodat we kunnen zien of WWE 2K18 beter wordt dan zijn voorganger. Tot slot hebben we nog een trailer van de speciale Collector’s Edition.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WWE 2K18 krijgt speciale John Cena-edition
Sluiten