Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 mei 2019

Maak kennis met de X-Men in Marvel Ultimate Alliance 3

Deze zomer kun je op de Nintendo Switch aan de slag met de game Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Het is een game die exclusief op de Nintendo Switch verschijnt en je de mogelijkheid geeft om met verschillende personages uit het Marvel-universum aan de slag gaat. Met die helden neem je het op tegen het kwaad. In de nieuwe trailer staan de verschillende helden van de X-Men in de picture.

De X-Men in Marvel Ultimate Alliance 3

De X-Men waren natuurlijk de grote afwezigen in de laatste Avengers-films. Dit heeft alles te maken met de rechten en hoe die verdeeld zijn. Sinds kort heeft Disney echter FOX overgenomen en vallen de rechten van X-Men en Deadpool nu ook onder Disney. Dat zou betekenen dat in de nabije toekomst er alsnog een crossover kan komen tussen de verschillende universa. Maar in Marvel Ultimate Alliance 3 kun je deze zomer al aan de slag met een bekende held als Wolverine. Uiteraard in zijn typische gele pakje. De onderstaande trailer laat zien hoe het landhuis van de X-Men wordt aangevallen, maar heeft ook aandacht voor andere helden uit het Marvel-universum en natuurlijk de verschillende badguys.

In Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order krijg je te maken met verschillende badguys die er op uit zijn om het universum te slopen of in elk geval alle macht naar hen toe te trekken. Daarbij kom je onder andere in de vorm van Thanos een oude bekende tegen, maar dat is nog maar het begin van de badguys waar je op kunt rekenen.

Marvel Ultimate Alliance 3

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is vanaf 19 juli beschikbaar en is dan dus te krijgen op de Nintendo Switch. Wil je meer weten over alles dat te maken heeft met deze spelcomputer van Nintendo? Dan hebben we hier een handige overzichtspagina met al het nieuws.

Reageer op artikel:
Maak kennis met de X-Men in Marvel Ultimate Alliance 3
Sluiten