Jelle van Es
Jelle van Es Games 5 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Xbox-baas Phil Spencer heeft zijn Project Scarlet al thuis staan

Volgend jaar wordt een interessant jaar voor gamers. Aan het begin van het jaar krijg je een aantal grote releases. En later in het jaar krijg je met de PlayStation 5 en de Project Scarlet twee nieuwe spelcomputers. Die laatste staat echter al thuis bij Xbox-baas Phil Spencer.

En de beste man maakt daar geen geheim van. Op Twitter laat hij weten dat hij de spelcomputer, die met Project Scarlet nog een werknaam heeft, deze week mee naar huis heeft genomen. En dat hij daar ook gewoon op heeft zitten te spelen.

Phil Spencer heeft zijn Project Scarlet thuis staan

Overigens is de kans daarbij groot dat hij voornamelijk games heeft gespeeld die je op de Xbox One kan spelen. De spelcomputer beschikt over de optie om de oude games van de Xbox One te spelen. Je hoeft dus niet al je oude games te verkopen wanneer je met de Project Scarlet aan de slag wilt gaan. Ook is het zo dat de huidige controllers zoals de onlangs uitgebrachte Elite-controller, gewoon werkt op de nieuwe spelcomputer.

We weten overigens nog niet heel erg veel van Project Scarlet. De nieuwe spelcomputer zal net als bij de PlayStation 5 vooral op het gebied van laadtijden een stap in de goede richting zetten en daadoor heb je meer tijd om te gamen. Het is de verwachting dat de nieuwe spelcomputer aan het begin van 2020 uit de doeken wordt gedaan en dan aan het einde van dat jaar in de winkel ligt. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Xbox-baas Phil Spencer heeft zijn Project Scarlet al thuis staan
Sluiten