Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De onmisbare Xbox-accessoire nu nog voordeliger bij Amazon

Iedere dag speuren je vrienden van WANT dagelijks naar de allerbeste aanbiedingen bij de grote webwinkels. Vandaag fietsen we naar Amazon om de ideale, en zeer onmisbare, Xbox-accessoire goedkoop op de kop te tikken. Feest!

Als je een Xbox Series X of S koopt heb je natuurlijk een prachtig apparaat in huis. Het is jouw multimedia-device waar je meer op kunt doen dan alleen maar gamen. Het is ook de ideale vervanger van een Apple TV of Google Chromecast. De controller scoor je nu nog voordeliger bij Amazon.

Een extra Xbox Series X en S-controller is onmisbaar

Maar goed, waarschijnlijk gebruik je de Xbox Series X en S vooral om te gamen. Logisch ook, want de nieuwste spellen speel je in een geweldige kwaliteit. Vooral met een Xbox Game Pass-abonnement zit je gebakken. Voor een vast bedrag per maand speel je honderden games. Er zit dus altijd wel iets tussen dat bij je past.

Om te gamen heb je wel een controller nodig. Natuurlijk krijg je er standaard eentje bijgeleverd bij je Xbox Series X en S, maar vaak is die ene niet genoeg. Wellicht is die van jou kapotgegaan of wil je graag met iemand anders gamen. Een tweede exemplaar is dus geen overbodige luxe en die haal je nu bij Amazon.

De Xbox Series X en S-controller staat bekend om zijn ontwerp. Het is de controller die perfect in je hand ligt. Bovendien kun je met de Xbox Accessories-app de knoppen precies zo instellen als jij wil. Met de AA-batterijen gaat die maximaal veertig uur mee.

Nu goedkoper bij Amazon

Heb je een tweede Xbox Series X en S-controller nodig? Dan is dit het juiste moment om er een te bestellen. Ze zijn deze week voordeliger bij Amazon. Om precies te zijn betaal je 25 procent minder dan gebruikelijk.

Hogwarts Legacy, PlayStation 5, Xbox Series S, Harry Potter
Hogwarts Legacy speel je op jouw Xbox. (Afbeelding: Portkey Games / Warner Bros.)

Normaal kost de Xbox Series X en S-controller 59,99 euro. Je krijgt nu een korting van 15 euro. Dat betekent dat nog maar 44,99 euro betaalt bij Amazon. Deze actie geldt voor zowel het zwarte als witte exemplaar. Je hebt er dus altijd een die in je interieur past.

PlayStation 5 en Xbox Series X ten spijt ben ik minder gaan gamen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De onmisbare Xbox-accessoire nu nog voordeliger bij Amazon
Sluiten