Ilona Braam
Ilona Braam Rides 5 nov 2017

Deze extreem dure Xbox-controller is gemaakt van een Lamborghini

Als je veel race spellen speelt op je Xbox, heb je vast een racestuur in je arsenaal zitten. Sommige mensen gaan verder en bouwen een soort gamesofa, waarbij het lijkt alsof je in een raceauto zit. De gamer POG ging echter helemaal over de top in zijn liefde voor Forza Motorsport 7. Hij bouwde zijn Lamborghini om tot de meest dure Xbox controller ooit.

Forza Motorsport 7 opgehaald in Lamborghini, die later controller wordt

POG postte een video online, waarin hij in de desbetreffende Lamborghini (de POGTADOR), naar de winkel rijdt om Forza Motorsport 7 te kopen. Op de terugreis mag het spel op de passagiersstoel meerijden en krijgt deze verstandig een veiligheidsgordel om. Eenmaal thuis aangekomen wordt de Lamborghini aangepakt om in stijl het nieuwe spel te kunnen spelen.

Lamborghini Xbox controller

Stuur Lamborghini ook aangesloten op Xbox

De gamer gaat aan de slag met allerlei kabels en verwerkt de XBox One in de auto. Verder krijgt de transformerende Lamborghini nog andere hardware, waaronder een projector op het dak om de race ervaring nog echter te maken. Wat voor nog meer immersie zorgt, is dat je met het stuur van de Lamborghini zelf ook in het spel kunt sturen. Of het gaspedaal en de rem ook doorwerken in Forza Motorsport wordt niet duidelijk uit het filmpje.

Lamborghini Xbox controller

Ultieme controller of heiligschennis?

Hoewel het een ontzettend gaaf idee is om je race spelletjes voortaan in een Lamborghini te spelen, is het natuurlijk de vraag of dit geen heiligschennis is. Daarnaast vragen we ons natuurlijk ook af of de auto nu nog wel echt over de weg kan scheuren. Maar POG lijkt genoeg auto’s op voorraad te hebben om zich daar geen zorgen over te maken. Op zijn Facebook coverfoto is ook nog een Ferrari en een McLaren te zien.

My Lambo is my Xbox controller

I modded my lambo to work as an Xbox controller ? / J'ai transformé ma Lambo en manette Xbox ?

Geplaatst door POG op zaterdag 21 oktober 2017

Over een paar dagen ligt de Xbox One X in de winkel en zal POG weer aan de slag moeten om zijn controller te updaten. Als je nog twijfelt over de nieuw console, lees dan onze review om je op weg te helpen. Je moet wel rekening houden met een pittig prijskaartje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Slashgear

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze extreem dure Xbox-controller is gemaakt van een Lamborghini
Sluiten