Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 19 feb 2020

Xbox Game Pass krijgt Kingdom Hearts 3 en meer

Bezit je een Xbox One en speel je daar graag de verschillende exclusieve games op? Dan is het zeer aan te raden om de Xbox Game Pass aan te schaffen. Daarmee krijg je op dag één de verschillende exclusieve games om te downloaden. En daar worden regelmatig games aan toegevoegd.

Deze maand krijgen we heel wat interessante titels die toegevoegd gaan worden aan de Xbox Game Pass-service. De meest opvallende naam? Kingdom Hearts 3.

Kingdom Hearts 3 op de Xbox Game Pass-service

Wanneer je een actief abonnement hebt om de Xbox Game Pass-service, dan kun je op 25 februari de game Kingdom Hearts 3 op de Xbox One binnenhalen. De game kwam vorig jaar uit en werd goed ontvangen. Mocht je de game destijds nog niet hebben gespeeld, dan is dit dus een perfect moment om te kijken of jij wel iets van het verhaal begrijpt.

Xbox Game Pass
Two Point Hospital is één van de andere games (Afbeelding: Sega)

Op dezelfde dag krijg je op de Xbox Game Pass ook de games Ninja Gaiden 2, Wasteland Remastered en Two Point Hospital. Die laatste wordt die dag ook uitgegeven en kun je zodoende dus op dag één gratis binnenhalen. Een dag daarna is het andermaal raak en kun je de game Yakuza 0 scoren. Dat is voor het eerst dat de game op de Xbox One verschijnt. Ook krijg je die dag de game The Jackbox Party Pack 3, maar dat kun je gelijk overslaan.

Heb je ook een pc waar je nog goed op kunt gamen? Dan profiteer je daar ook van de Xbox Game Pass. Daar komen verschillende games binnenkort. Een vaste datum hebben ze niet, maar titels als Yakuza 0, Two Point Hospital, Indivisible, Wasteland Remastered en Reigns: Game of Thrones worden aan het platform toegevoegd. Op die manier kun je dus ook op de pc diverse games gratis spelen. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Xbox Game Pass krijgt Kingdom Hearts 3 en meer
Sluiten