Xbox Game Pass Ultimate-gebruikers krijgen maand gratis Disney Plus

Maak je gebruik van Game Pass Ultimate op je Xbox? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt nu ook een maand gratis Disney Plus.

Xbox Game Pass Ultimate is een van de meest handige gameservices die er is. Voor een vast bedrag per maand kun je een groot aantal games onbeperkt spelen zonder verdere extra kosten. Het scheelt dan ook dat je een game niet meer hoeft aan te schaffen. Gelukkig zijn er nog wat extra voordelen, waaronder Disney Plus.

Gratis Disney Plus bij Game Pass Ultimate

Dat maakt Microsoft nu bekend. Disney Plus en Microsoft hebben namelijk samen een deal gesloten. Dat betekent dat je dienst een maand gratis kunt uitproberen als je Game Pass Ultimate hebt. Je kunt het aanbod vinden in de Perks Gallery op een Xbox-console. Het is dus niet alleen voor de Xbox Series X en S.

Ook is het mogelijk om de Disney Perk te vinden in de Xbox Game Pass app op zowel Android als iOS en in de Xbox-app op een Windows 10-PC.

Het aanbod voor de gratis maand Disney Plus is geldig van 9 november tot en moet 31 januari. Uiterlijk 2 maart moet je het aanbod ingewisseld hebben. Je moet wel oppassen als je alleen de gratis maand wil hebben, want na de 30 dagen proefperiode wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Je betaalt dan 6,99 euro per maand.

Een goed moment

De gratis proefperiode op de Xbox komt op een goed moment, aangezien Disney Plus nu wekelijks met een nieuwe aflevering van The Mandalorian komt. Daarnaast komt binnenkort ook WandaVision naar het platform. Het is de eerste Marvel-serie die speciaal is gemaakt voor Disney Plus. In de nieuwe titel zien we de eerste gebeurtenissen in het MCU Phase 4. Ook kun je tijdens de proefperiode ook gratis alle andere content zien. Zo kun je bijna alle Star Wars en Marvel-films kijken en is binnenkort ook Mulan zonder extra kosten beschikbaar.

Reageer op artikel:
Xbox Game Pass Ultimate-gebruikers krijgen maand gratis Disney Plus
Sluiten