Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 9 apr 2019

Xbox Game Pass Ultimate zou perfect zijn voor discloze Xbox One

Er gaan al een tijdje geruchten over een nieuw Xbox One-model. Het zou gaan om een budgetversie van de huidige Xbox One. Eén van de beperkingen die de spelcomputer kent, is dat er geen ruimte is om er een disc in te plaatsen. Het is zodoende een spelcomputer waarop je enkel digitale games kunt aanschaffen. Nu zijn games in de Xbox One-store over het algemeen niet goedkoper dan dat je ze fysiek koopt. Wel heb je de Xbox Game Pass. Daarmee betaal je maandelijks een vast bedrag en kun je daarvoor meer dan 100 games downloaden. Microsoft zou die service nu verder gaan uitbreiden, waardoor de kans dat de discloze Xbox One er gaat komen een stukje dichterbij is. Het zou gaan om de Xbox Game Pass Ultimate.

De Xbox Game Pass Ultimate voor de Xbox One

De Xbox Game Pass Ultimate is nog niet officieel onthuld, maar er gaat wel een gerucht over. Eentje die door website The Verge bevestigd zou zijn door hun bronnen. Zodoende lijkt de Xbox Game Pass Ultimate er daadwerkelijk te komen. het zou gaan om een service die de huidige Xbox Game Pass combineert met een actief Xbox Live Gold-abonnement. Deze zou in de Verenigde Staten een prijs van 15 dollar per maand krijgen. Als je beide services los zou kopen, dan zou je 20 dollar kwijt zijn. Op deze manier bespaar je 5 dollar op twee services die echt de moeite waard zijn wanneer je een Xbox One in huis hebt, dus het zou een mooie aanbieding zijn.

Xbox Game Pass Ultimate

De nieuwe service zou tegelijkertijd met de nieuwe Xbox One worden gelanceerd. Ondanks dat we al in april zitten, gaat de console nog altijd deze maand worden onthuld en gelanceerd. De kans is groot dat je bij de nieuwe spelcomputer voor één tot en met drie maanden een proefabonnement krijgt op de Xbox Game Pass Ultimate. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Xbox Game Pass Ultimate zou perfect zijn voor discloze Xbox One
Sluiten