Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 nov 2020

Xbox Games with Gold december 2020: Een Saints Row-spinoff en meer

Voor gamers was de maand november er één om over een paar jaar met plezier op terug te kijken. De lancering van twee nieuwe spelcomputers, een aantal toffe grote games en interessante kleinere titels. Maar de tijd blijft niet stil staan en zodoende gaan we verder. Microsoft begint daarmee met de aankondiging van de Xbox Games with Gold december 2020-line up.

De Xbox Games with Gold december 2020-line up volgt een beetje in het spoor van de afgelopen maanden wanneer het aankomt op Games with Gold. Want het is andermaal niet veel soeps. Gelukkig hebben we de Xbox Game Pass nog met een lading toffe titels zullen we maar denken. Tijd voor het overzicht.

Xbox Games with Gold december 2020 Xbox One: The Raven Remastered

We trappen de Xbox Games with Gold december 2020-line up af met de game The Raven Remastered voor de Xbox One. De game kwam alweer in 2013 uit, waardoor het een behoorlijk oude titel is. In 2018 werd hij als een Remaster uitgebracht. In de game reis je af naar het Londen uit het jaar 1964. Je gaat aan de slag met Constable Anton Jakob Zellner. Met hem moet je op jacht gaan op een zeer slimme dief genaamd The Raven. Het is een game die draait om verhaal en waarbij je op verschillende locaties op zoek moet gaan naar hints die je op weg helpen om de dief te pakken.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 december

Bleed 2

De tweede Xbox One-game binnen de Xbox Games with Gold december 2020-line up is Bleed 2. En dit lijkt me nou juist wel een interessante game. Het heeft een toffe retro-stijl qua visuals en de gameplay in deze 2D platformer en actiegame lijkt erg strek en snel te zijn. Als de roze-harige helding Wryn is het aan de speler om de aarde te beschermen tegen buitenaardse vijanden. De game kent een vijftal levels, waar je moet afrekenen met iets van 25 verschillende bazen. De game is in je eentje te spelen, maar ook samen met een vriend of vriendin.

Beschikbaar van 16 december tot en met 15 januari

Xbox Games with Gold december 2020 Xbox 360: Saints Row: Gat out of Hell

De Saints Row-reeks is er eentje die sinds het tweede deel steeds absurder wordt. Saints Row: Gat out of Hell is daarop weer een spin-off. Als het populaire personage Johnny Gat beland je in de hel. En dat laat je eigenlijk niet op je zitten. Net zoals in andere games in de reeks krijg je een grote open wereld voorgeschoteld waar je los in kunt gaan. Bijkomend voordeel is dat je snel de mogelijkheid krijgt om rond te vliegen met je Engelen-vleugels en zo nog meer los kunt gaan. Een geinige game, maar ook één die is ingehaald door de tand des tijd.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 december

Stacking

De laatste game in dit rijtje met Xbox Games with Gold december 2020-titels is de game Stacking. Een titel die ook alweer een paar jaar geleden uitkwam en draait om de Russische matroesjka poppen. Je gaat daarbij aan de slag met het personage Charlie Blackmore, die geldt als de kleinste matroesjka pop. In de wereld waarin hij zich bevindt heeft hij de mogelijkheid om in de grotere poppen te springen en op die manier de vaardigheden van die personages te gebruiken. Op die manier kun je het opnemen tegen de Baron, die zijn familie heeft ontvoert.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 december

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Xbox Games with Gold december 2020: Een Saints Row-spinoff en meer
Sluiten