Jelle van Es
Jelle van Es Games 23 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Xbox Games with Gold januari brengt Little Nightmares

Het moet nog kerst worden, waardoor je denkt dat dit jaar nog even niet voorbij is. Toch is Microsoft altijd snel met hun nieuwe Xbox Games with Gold januari-line up. En deze maand zien we gelukkig wel een paar interessante titels.

Dit in tegenstelling tot de afgelopen maanden, waarbij het aanbod vaak tegenviel. Deze maand heb je twee van die typische games die je wellicht gemist hebt, maar zeker de moeite waard zijn. Tijd dus voor een overzicht in de Xbox Games with Gold januari-line up.

Xbox Games with Gold januari 2021 Xbox One: Little Nightmares

We trappen dit Xbox Games with Gold januari 2021-overzicht af met de horror-puzzel game Little Nightmares. Een perfecte release als je bedenkt dat het vervolg op de game begin 2021 wordt uitgebracht. In de game ga je aan de slag met het kleine personage Six en is het zaak om een nachtmerrie te overleven. Je hebt niet echt een duidelijk doel voor ogen, maar gaandeweg snap je wat er van je verwacht wordt en hoe je de verschillende enge situaties moet overleven.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 januari

Little Nightmares
Little Nightmares (Afbeelding: Microsoft)

Dead Rising

Dead Rising is in deze context niet de Xbox 360-game die vlak na de lancering werd uitgebracht. Nee, dit is de remaster die een paar jaar geleden op de Xbox One kwam. Dat betekent dat het geheel er net wat mooier uit ziet. In de game ga je aan de slag met Frank West, die als fotojournalist zijn geld verdient. Hij reist af naar de shopping mall in het plaatsje Willamette, om daar te maken te krijgen met een horde aan zombies. Het is aan hem om in 72 uur te overleven en tegelijkertijd zoveel mogelijk slachtoffers te redden. Tussendoor kun je echter ook veel lol beleven met gekke wapens en het maken van dolle foto’s.

Beschikbaar van 16 januari tot en met 15 februari

Dead RIsing (Afbeelding: Microsoft)

Xbox Games with Gold januari 2021 Xbox 360: The King of Fighters XIII

Dan gaan we in dit Xbox Games with Gold januari 2021-overzicht met de game The King of Fighters XIII. De klassieke 2D-vechtgame heeft een nieuw likje verf gekregen op de Xbox 360, waardoor je kunt genieten van snelle gevechten, waarbij je aan de slag kunt gaan met een flinke lading aan vechtersbazen. Lekker om in je eentje te vechten tegen de computer, maar ook ideaal om mensen in je huishouden uit te dagen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 januari

The King of Fighters XIII (Afbeelding: Microsoft)

Breakdown

Breakdown is een game die uitkwam ten tijde van het begin van de eerste Xbox. Daarmee is het dus echt een enorm oude game en je kunt niet echt spreken van een klassieker. Wat opvallend was aan de game toen hij uitkwam, was dat het een actiegame was die je volledig vanuit first person bekijkt. Daarbij gebruik je met name je vuisten om vijanden van je af te slaan. Van wat ik me er kan van herinneren was het vooral een chaotische game die typisch Japans was.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 januari

Breakdown (Afbeelding: Microsoft)

Heb je nog niet de games van deze maand opgepikt? Dan kun je hier dat overzicht nog even bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Xbox Games with Gold januari brengt Little Nightmares
Sluiten