Xbox Games With Gold brengt ons deze maand twee topgames

Waar het bij de line-up van de PlayStation Plus de laatste maanden wat aan de magere kant is, daar weet Microsoft met hun Xbox Games with Gold wel hoge ogen te gooien. Ten eerste omdat je per maand vier games krijgt in plaats van twee. Ja, twee daarvan zijn voor de Xbox 360, maar dat neemt niet weg dat je die ook op de Xbox One kan spelen. En wanneer het om indie-achtige games gaat of titels die destijds van klassieke consoles zijn overgezet, dan maakt het eigenlijk niet uit of ze op de Xbox 360 of de Xbox One zijn verschenen. Dit zijn de Xbox Games with Gold juli 2019 games.

Xbox Games With Gold juli Xbox One: Inside

We beginnen het Xbox Games with Gold juli-overzicht met de game Inside, een game van ontwikkelaar Playdead. Die laatste ken je weer van de indiehit Limbo. In Inside ga je aan de slag als een klein jongetje die zich bevindt in een donkere wereld, waar allemaal duistere projecten worden gehouden. Het is aan jou om enerzijds te overleven en anderzijds er achter te komen wat er allemaal aan de hand is in deze speciale wereld.

Xbox Games With Gold juli

Xbox One: Big Crown: Showdown

De tweede Xbox One-game in de Xbox Games with Gold juli-line-up is de game Big Crown: Showdown. Een titel waar je waarschijnlijk nog niet van hebt gehoord, maar ideaal is om samen met vrienden op de bank te spelen. Met zijn vieren leg je een parkoers af met allemaal gevaren. Het is aan jou om er voor te zorgen dat je vrienden in de fout gaan en daarvoor heb je de mogelijkheid om ze weg te beuken. Chaos en fun gegarandeerd.

Xbox 360: Castlevania: Symphony of the Night

Met Inside is Symphony of the Night toch wel het hoogtepunt van deze Xbox Games With Gold juli-line-up. Het is een game die oorspronkelijk in 1997 op de eerste PlayStation. Het wordt gezien als één van de beste games binnen de Castlevania-serie en ook als één van de beste games ooit. De game zit vol actie en kamers die je kunt verkennen om te zien of daar nieuwe krachten te ontdekken zijn. Ook de soundtrack van de game is nog altijd dik de moeite waard. Een absolute must-have.

Xbox Games With Gold juli

Xbox 360: Meet the Robinsons

Waar de vorige games echt de moeite waard zijn, daar lijkt de laatste titel van de Xbox Games With Gold juli-line-up er eentje te zijn die je wel weer over kunt slaan. Het is een ietwat oudere titel op basis van een filmlicentie en echt heel erg goed ziet het geheel er niet uit. Wellicht leuk om voor de kinderen om het uit te proberen. Toch is drie van de vier wat betreft interessante titels zeker geen slechte score.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Xbox Games With Gold brengt ons deze maand twee topgames
Sluiten