Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jun 2020

Xbox Games with Gold juli brengt onder andere Saints Row 2

De maand juni, die momenteel op zijn kookpunt zit, is bijna voorbij. Een nieuwe maand brengt naast de verlichting op het gebied van de huidige crisis ook een aantal nieuwe Xbox Games with Gold-games.

Zoals altijd bestaat de Xbox Games with Gold juli-line up uit vier games. Twee daarvan zijn voor de Xbox One, terwijl de andere twee titels voor de Xbox 360 zijn uitgebracht. Die laatste twee kun je dan wel weer spelen op de Xbox One, waardoor je uiteindelijk vier games hebt. Tijd voor het maandelijkse overzicht.

Xbox Games with Gold line up Xbox One: WRC 8

Als we kijken naar de game met de meeste waarde, dan is dat WRC 8. Aan het einde van de zomer van 2019 kwam deze game uit en waren we er destijds goed over te spreken. Voor het gemak hebben we hier de review van de game. Het betreft een realistische rallygame met een dynamisch weersysteem en vele verschillende races. De carrièremodus is ook goed te pruimen, waardoor dit als geheel een aanrader is. Zeker wanneer hij gratis is in de Xbox Games with Gold line up van deze maand.

Beschikbaar van 1 tot en met 31 juli

Xbox Games with Gold
WRC 8 (Bron: Big Ben Interactive)

Xbox One: Dunk Lords

De tweede Xbox One-game in de Xbox Games with Gold line up is Dunk Lords. Dit is een titel die een beetje doet denken aan de oude NBA Jam-games. In een team van twee speel je basketball tegen elkaar, maar dan met een twist. Het is in de game namelijk mogelijk om de tegenstanders in elkaar te meppen en op die manier de bal af te pakken en proberen te scoren. Apart, maar wellicht daardoor leuk om samen met een vriend of vriendin te spelen.

Beschikbaar van 16 juli tot en met 15 augustus

Dunk Lords
Dunk Lords (Afbeelding: Microsoft)

Xbox Games with Gold line up Xbox 360: Saints Row 2

Dan de Xbox 360-games in de Xbox Games with Gold line up, waarbij we beginnen met Saints Row 2. Destijds was het een verdomd fijne game, die gold als een goed alternatief voor Grand Theft Auto. De game is nog niet zo over de top als de games die daarna in de serie verschenen en wordt over het algemeen gezien als de beste game in de reeks. Het is een titel die je meeneemt naar een grote open wereld waar je in 40 verhaal missies en diverse zijmissies het doel hebt om als de Saints de stad Stilwater over te nemen.

Beschikbaar van 1 tot en met 15 juli

Xbox Games with Gold
Saints Row 2 (Afbeelding: Microsoft)

Xbox 360: Juju

We sluiten de Xbox Games with Gold line up af met de game Juju. Het is een platform-game die niet heel erg speciaal oogt, maar wel geinig kan zijn als tussendoortje. In de game ga je aan de slag met de panda Juju en zijn hulpje Peya. Het doel is om de vader van Juju te redden en de wereld van het kwaad te behoeden. Qua originaliteit dus niet heel erg speciaal.

Beschikbaar van 16 tot en met 31 juli

Juju (Afbeelding: Microsoft)
Reageer op artikel:
Xbox Games with Gold juli brengt onder andere Saints Row 2
Sluiten