Microsoft gooit de Xbox One in de aanbieding met de E3

Volgende week wordt in Los Angeles de jaarlijkse E3-beurs gehouden. In het Convention Centre worden van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 juni de deuren geopend en kunnen bezoekers de nieuwste games bekijken. Het zijn echter de persconferenties daarvoor die het meest interessant zijn, omdat daar de nieuwe games worden aangekondigd. Mocht je bij de Microsoft-persconferentie gelijk enthousiast worden, dan biedt Microsoft je een flinke korting op onder andere een Xbox One aan met de speciale E3-sale.

Xbox One in de aanbieding met de E3

In de Verenigde Staten wordt er gesproken over kortingen van 100 dollar op een Xbox One X en 50 dollar op een Xbox One S of Xbox One All Digital exemplaar. In Nederland wordt de sale ook gehouden. Microsoft heeft daarvoor deze speciale pagina geopend. Hoewel ook hier er wordt gesproken van de speciale E3-sale, hebben we nog geen beeld bij hoeveel korting we daadwerkelijk kunnen gaan verwachten. De sale begint dan ook pas op 7 juni. En dan is het nog even verstandig om te wachten.

Xbox One aanbiedingen

Want pas op zondagavond 9 juni houdt Microsoft zijn jaarlijkse persconferentie. Naar verluid gaat het bedrijf daar heel veel nieuwe games aankondigen en wellicht ook iets vertellen over de toekomstplannen van de spelcomputer en de eventuele opvolger er van. Als dat bevalt, dan kun je als de wiederweerga je slag slaan en gelijk de spelcomputer in huis te halen.

Persoonlijk vind ik de Xbox One een fijne spelcomputer. Qua games heeft de PlayStation 4 nog altijd mijn voorkeur, maar als je kijkt naar wat je krijgt qua titels bij de Xbox Game Pass of de gratis games die je per maand bij Xbox Live Gold krijgt, dan is er genoeg moois om de spelcomputer in huis te halen. Zeker als je hem met een mooie korting kunt scoren. Wil je meer lezen over de Xbox One? Bezoek dan hier onze gamingpagina.

Reageer op artikel:
Microsoft gooit de Xbox One in de aanbieding met de E3
Sluiten