Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jan 2018

Je kunt dit weekend Fallout 4 gratis spelen op de Xbox One

Ben jij in het bezit van een Xbox One? En heb je Fallout 4 nooit eerder gespeeld? En heb je aankomend weekend echt helemaal niks te doen? Dan heb je nu een goed excuus om eventuele uitnodigingen af te slaan. Fallout 4 is namelijk nu tot en met maandagochtend 9 uur volledig gratis te spelen.

Fallout 4 gratis

De enige echte randvoorwaarde is dit een actief Xbox Live Gold-abonnement hebt, maar dat is iets dat de fanatieke gamer wel hebt. Je hebt dat immers nodig om games online te spelen, iets wat vandaag de dag min of meer een must-have is. Je kunt tijdens het weekend het hele weeknd de volledige Fallout 4-ervaring beleven. Als je na dat weekend verder wilt gaan, dan is het goed om te weten dat de game tijdelijk met een korting van 33 procent wordt geleverd.

Of je koopt gelijk Fallout 4: Game of the Year Edition, waarbij je ook toegang hebt tot alle dlc die voor de game is uitgebracht. Deze is tijdelijk met veertig procent korting te halen. Mocht je de game al wel hebben, dan is er alsnog goed nieuws. De Season Pass, die je toegang geeft tot alle uitbreidingen die voor de game zijn uitgebracht, is tijdelijk met vijftig procent korting te koop. Dan heb je genoeg redenen om de Wasteland weer te bezoeken.

Fallout 4

Fallout 4 kwam oorspronkelijk in 2015 uit en neemt je mee naar een wereld waarin een nucleaire oorlog heeft plaatsgevonden. Een aantal Amerikaanse burgers hebben daarbij onderdak gevonden in zogenaamde Vaults, waar men bescherming vond tegen de ellende. Jij als hoofdpersonage bevind je ook in zo’n Vault en wordt een groot aantal jaar na de gebeurtenissen wakker uit bevroren status. Vanaf dat moment ga je op avontuur en heb je als rode draad dat je zoekt naar je verloren zoon. Een game waar je heel veel uur in kunt steken.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige gamingpagina hier.

Reageer op artikel:
Je kunt dit weekend Fallout 4 gratis spelen op de Xbox One
Sluiten