Een Xbox One S met games voor 127 euro en meer Black Friday-deals

De PlayStation 4 is in Nederland zonder twijfel de meest populaire spelcomputer en ook de absolute aanrader wanneer je nog geen spelcomputer in huis hebt staan. Maar de Xbox One doet het ook goed en heeft tijdens Black Friday deals waar je eigenlijk geen nee tegen kunt zetten.

De beste Black Friday-deal die we hebben gevonden is zonder twijfel de Xbox One S console 1TB All-Digital, welke zo goed als gratis wordt weggeven. Maar ook de andere bundels zijn de moeite waard om naar te kijken. We zetten alles graag op een rij.

De bizarre Xbox One S console 1TB All-Digital Black Friday Deal

We hebben al een keer eerder een goede deal gehad met de Xbox One S console 1TB All-Digital, maar deze gaat nog even een stapje verder. Dit betreft een bundel die je dus een Xbox One S console 1TB All-Digital geeft en daarbij je aan de slag laat gaan met games als Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Minecraft. Die drie games hebben al een gezamenlijke waarde van meer dan zestig euro. Als je bedenkt dat je er ook nog een controller bij krijgt, dan is het een console die je dus bijna gratis krijgt. Het nadeel is wel dat hij geen disclade heeft en je dus alle games moet downloaden. Maar met de Xbox Game Pass scoor je sowieso alle exclusieve games die door Microsoft worden uitgegeven op de dag van lancering. Dus dan heb je ook geen fysieke games meer nodig.

Scoor de spelcomputer voor 127 (!) euro

Xbox One bundel
Deze deal kun je bijna niet negeren (Bron: Bol.com)

Dezelfde bundel, maar dan met Fortnite

Heb je niks met racegames? Of is Forza Horizon 3 te oud voor je? Dan kun je in deze bundel die game omruilen voor Fortnite. Die game is natuurlijk gratis, maar in deze bundel krijg je 2.000 V-Bucks (wat ongeveer een waarde van 20 euro heeft), een Legendary Rogue Spider Knight Outfit en 2 Style Variants die je kunt verdienen door in-game challenges te voltooien. Deze bundel is qua waarde net iets minder sterk dan de andere, maar alsnog een goede deal voor een scherpe prijs.

Scoor hem hier voor 125 euro

Bundel met Fortnite (Bron: Bol.com)

Xbox One S Forza Horizon 4 bundel

Heb je liever een spelcomputer met gewoon een disc-drive? Dan is deze bundel de moeite waard. Je krijgt een ‘gewone’ Xbox One S met een harde schijf van 1TB. Deze komt met een witte controller, een downloadcode voor Forza Horizon 4 en zijn LEGO Speed Champions-uitbreiding. Ook krijg je een maand Xbox Game Pass en een maand Xbox Live Gold. Dit alles bij elkaar opgeteld kent toch een waarde van zo’n zeventig euro dat je krijgt in deze bundel, die op zichzelf al scherp is geprijsd.

Scoor hem hier voor 195 euro

Xbox One S bundel
Forza Horizon 4-bundel (Bron: Bol.com)

Xbox One X Forza Horizon 4-bundel

Wanneer je een hele dikke 4K-televisie in huis hebt staan en wilt profiteren van de mogelijkheden die gamen op 4K brengt, dan is de Xbox One X de spelcomputer om in huis te halen. Games zien er op deze krachtige spelcomputer een stuk beter uit. Bovendien is de console in staat om ook Bluray-films in 4K Ultra HD af te spelen, zodat je twee vliegen in één klap slaat. Deze bundel biedt een Xbox One X met een harde schijf van 1TB. Verder krijg je er een zwarte controller bij en de game Forza Horizon 4 en de uitbreiding LEGO Speed Champions. Ook krijg je een maand Xbox Game Pass en een maand Xbox Live Gold. De bundel heeft niet zo’n belachelijk scherpe prijs als hierboven, maar aangezien de console normaal bijna 500 euro kost, profiteer je alsnog van een mooie aanbieding.

Scoor hem hier voor 333 euro

Xbox One X bundel
Xbox One X met Forza Horizon 4 (Bron Bol.com)

Ben je op zoek naar spullen voor het verlanglijstje van je kind? Bezoek dan deze pagina. Wil je meer Black Friday-deals? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Een Xbox One S met games voor 127 euro en meer Black Friday-deals
Sluiten