Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 sep 2019

Xbox One S wordt bijna gratis weggeven bij Bol.com met FIFA 20-deal

Winkelketen Bol.com heeft regelmatig periodes waarbij het stunt met kortingen. Deze keer is het de zogenaamde Bulk 10-daagse waarbij veel dingen met kortingen worden weggezet. Daarbij viel ons een speciale Xbox One S All-Digital-bundel op. Dat is een spelcomputer zonder disclade. Deze wordt nu met een korting aangeboden en geeft je viertal games, waaronder FIFA 20. Als je kijkt wat je krijgt voor wat je betaalt, dan is de spelcomputer bijna gratis.

Xbox One S met FIFA 20

De bundel kost 177 euro. Dat is al iets minder dan dat je normaal betaalt en dat is dus een voordeel. Bij de bundel krijg je gelijk drie downloadcodes in de vorm van Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Minecraft. Dat zijn op zich al goede games. Verder krijg je ook nog een maand Xbox Live Gold er bij. Maar als een bonus, scoor je nu ook nog eens een downloadcode voor FIFA 20. Als je dan kijkt wat je allemaal krijgt, dan is de spelcomputer gratis.

Xbox One S All Digital

FIFA 20 heeft een waarde van 62,99 euro. Minecraft kost nog altijd 18,99 euro. Forza Horizon 3 heeft een waarde van 37,99 euro en Sea of Thieves is te scoren voor 36,95 euro. Tel daar nog een maand Xbox Live Gold van 9,99 euro bij op en je hebt in totaal een waarde van 166,91 euro aan content die je krijgt. Natuurlijk is het mogelijk om de diverse games ergens anders iets goedkoper te scoren, maar dan nog. Je haalt in één klap een viertal games binnen die echt de moeite waard zijn. Stel dat je de games niks vindt, dan kun je ze waarschijnlijk nog voor de helft van de prijs op Marktplaats kwijt en pak je zo’n 83 euro. Dan betaal je dus netto iets van 94 euro voor een spelcomputer met een controller (die is ook nog eens 60 euro waard). Je zou zodoende bijna gek zijn als je de game nu niet in huis haalt, want zo’n aanbieding is eigenlijk te gek voor woorden. Scoor hem hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Xbox One S wordt bijna gratis weggeven bij Bol.com met FIFA 20-deal
Sluiten