Jelle van Es
Jelle van Es Games 20 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Goede deal: scoor een Xbox One X voor 199 euro

Het duurt niet meer heel erg lang voordat we aan de slag kunnen gaan met de Xbox Series X. Maar mocht je nog geen Xbox One in huis hebben, dan is er nu een aanbieding die wellicht iets te goed is.

Amazon houdt momenteel zijn Gaming Week. Daarin zien we een aantal interessante aanbiedingen. Toch is het de Xbox One X die het meeste opvalt. Waar deze normaal gesproken iets van 399 euro kost, daar is hij nu 199 euro. En dat is een verdomd goede deal.

Xbox One X voor weinig

Zit er een addertje onder het gras bij deze Xbox One X-deal? Het zou kunnen. In het Verenigd Koninkrijk wordt voor een ongeveer zelfde lage prijs en spelcomputer als deze verkocht. Daarbij wordt echter vermeld dat het om een zogenaamde refurbished Xbox One X gaat. Dat betekent dat het een spelcomputer is die eerst een ander leven heeft gehad. Dat kan zijn dat iemand hem gekocht heeft en terug heeft gebracht of iets anders. Wat dat betreft zou het goed kunnen dat je dus een tweedehandse versie krijgt.

De desbetreffende spelcomputer (Afbeelding: Microsoft)

Maar mocht dat het geval zijn, dan heb je alsnog het voordeel van fabrieksgarantie voor het geval er binnen een jaar iets mis gaat met de spelcomputer. Bovendien ben je met de Xbox One X voorlopig nog wel verzekerd van een lading aan toffe games. Want in tegenstelling tot de PlayStation 5 zullen de games die op de Xbox Series X komen en door Microsoft worden gemaakt in veel gevallen ook speelbaar zijn op de Xbox One. Een game als Halo: Infinite komt zodoende nog op de spelcomputer uit.

De krachtigste spelcomputer van dit moment

Bovendien heb je met de Xbox One X nog altijd een verdomd sterk monster in huis. Diverse games profiteren daarvan en zijn met een hoge framerate goed speelbaar in een 4K-resolutie. Op die manier zien bepaalde titels er verdomd mooi uit. Wil je weten wat wij vinden van de spelcomputer? Lees dan ons artikel van destijds. En tot slot kun je de spelcomputer dus hier scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Goede deal: scoor een Xbox One X voor 199 euro
Sluiten