Jelle van Es
Jelle van Es Games 9 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Xbox Series-pre-orders komen op 22 september

We wisten al dat de Xbox Series X en de S op 10 november gelanceerd zouden gaan worden. Maar nu is ook bekendgemaakt wanneer je daadwerkelijk je geld kunt uitgeven om de spelcomputer in huis te halen.

De pre-orders van de Xbox Series S en de X worden op 22 september geopend. Hoe dat precies te werk gaat en hoeveel spelcomputers er beschikbaar zijn, dat is nog de vraag.

EA houdt van de Xbox Series

Naast het nieuws dat we nu weten wanneer je de Xbox Series S en X kunt kopen, werd ook duidelijk dat er nog meer waarde in de Xbox Game Pass en Ultimate komt te zitten. Met dit abonnement heb je al de mogelijkheid om nieuwe games van Microsoft vanaf dag één te spelen en de optie om games vanuit de cloud te streamen naar je Android-smartphone of tablet (vanaf 15 september). Maar nu komt daar ook nog een EA Play-lidmaatschap bij, waardoor je diverse games van Electronic Arts op de nieuwe generatie Xbox, de huidige Xbox One en de pc kunt gaan spelen. Op dit moment kun je de 20-versies van de verschillende sportgames spelen (FIFA 20, Madden NFL 20), een game als Need for Speed Heat beleven, losgaan in Battlefield V en kijken of Anthem nou echt zo matig is als iedereen zegt.

Xbox Series X, microsoft
De Xbox Series X (Afbeelding: Microsoft)

Daarnaast is ook duidelijk geworden hoeveel de Xbox Series S en X gaan kosten. Tot nu toe wisten we alleen de prijzen in dollars. En gelukkig worden die direct door vertaald naar euro’s en betaal je dus niet extra. Dat betekent dat de S straks 299,99 euro kost en je voor de Series X 499,99 euro kwijt bent.

Los op 10 november

En dat alles dus vanaf 10 november. Eén van de eerste games die je dan gelijk kunt beleven is Assassin’s Creed: Valhalla. Die game zou oorspronkelijk op 17 november verschijnen, maar is nu een week naar voren gehaald om als launchgame beschikbaar te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Xbox Series-pre-orders komen op 22 september
Sluiten