Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 7 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Xbox Series X-onthulling: Bekijk de eerste games

Vandaag is een belangrijke dag in de wereld van games. Want vandaag krijgen we als goed is een uitgebreide blik op de verschillende games die je eind dit jaar op de Xbox Series X kunt gaan spelen.

Via een aflevering van Inside Xbox krijgen we de eerste gameplaybeelden van games die op de Xbox Series X gaan verschijnen. Nu heeft die liveshow in het verleden weinig goeds gebracht, maar hopelijk laat Microsoft zich nu van een andere kant zien.

De eerste Xbox Series X-games

Vanmiddag om 1700 uur Nederlandse tijd kun je het geweld aanschouwen. En als je dit bericht later leest, dan kun je natuurlijk op elk gewenst moment via on-demand mogelijkheden het geheel eens rustig terugkijken. Vooraf is het natuurlijk de grote vraag wat we gaan zien. Eén ding weten we zeker: Assasin’s Creed Valhalla toont de eerste beelden op de Xbox Series X. Of dat echter lange gameplaybeelden gaat zijn of cutscenes uit de game, dat moeten we nog even afwachten. Een andere game waar we min of meer op rekenen is Halo: Infinite. Die game moet straks één van de redenen zijn om de Xbox Series X op dag één in huis te halen. Hieronder kun je de livestream gaan volgen.

Daarnaast zijn er natuurlijk de diverse geruchten die voorbij komen. Geruchten die vaak meer wensen zijn dan dat ze daadwerkelijk op gebaseerd zijn. Zo zou er gewerkt worden aan Mafia 4, zouden er beelden zijn van Eden Ring en meer. Wel licht het meer in de lijn der verwachtingen dat bepaalde series van Microsoft voorbij komen. Zo zou het redelijk voor de hand liggen dat een nieuw deel uit de Forza Motorsport-reeks voorbij komt, omdat die alweer uit 2017 stamt. Wellicht dat er daarnaast ook iets van Gears komt, een andere belangrijke franchise van Microsoft. We gaan het allemaal zien in de Xbox Series X-onthulling. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Xbox Series X-onthulling: Bekijk de eerste games
Sluiten