XENXO S-ring is het nieuwe alles-in-een apparaat van de toekomst

Om al je liefde te laten zien aan je partner, draag je natuurlijk je trouwring om je vinger. Die tijd is misschien wel voorbij. Volgens Xenxo ga je de XENXOS S-ring de eeuwige liefde verklaren. Hiermee kun je al je elektronische apparaten in één ring samenvoegen. 

XENXO S-ring is het nieuwe alles-in-een apparaat

Als we alle puntjes moeten opnoemen wat de XENXOS S-ring kan, dan reserveer maar de komende drie uur van je agenda. Het is werkelijk waar niet normaal hoeveel functies je in één ring kan stoppen. Laten we beginnen met de verbinding van mobiel naar de ring. De ring staat altijd in verbinding met bluetooth. Het is dus niet zo dat je even kunt swipen op de ring.XENXO S-Ring

Een aantal belangrijke en zeer interessante features willen we met je delen. We zijn goed in moeilijk doen, maar dit hebben we nog wel voor je over. Eigenlijk werkt de XENXOS S-ring als een headset. Een van de belangrijkste functies van de ring is dat je ermee kunt bellen. De ring beschikt over noice-cancelling, dus je hebt niet last van je vriendin die de hele tijd licht te zeiken als jij even rustig wilt bellen met je maten.

Ken je dat moment dat je broodnodig een USB nodig hebt, maar er geen op zak hebt? De XENXOS S-ring is ook een opslagapparaat. Sluit de ring aan je pc en zet bestanden over. Je kunt via de NFC-functie ook bestanden delen met je mobiele telefoon.

Voor de sporters onder ons, leg je Apple Watch maar weg. De XENXOS S-ring heeft het allemaal: stappenteller, hartslagmeter, calorieënteller en last but not least SIRI neem je ook onderweg mee. Ben je 8 kilometer onderweg tijdens je hardloopsessie en denkt: shit, vergeten de wekker te zetten voor morgen. Vraag aan SIRI of ‘ie morgen om 11.00 uur de wekker aanzet en het gebeurt. Lekker uitslapen dus. Wat is dat ding toch handig.

XENXO S-Ring

Dit zijn echt nog enkele van de mogelijkheden. Kijk voor de aardigheid even op de crowdfundpagina van Xenxo. Wij zien het echt nog wel gebeuren dat een soort apparaat als dit onze toekomst gaat veranderen. Het zal nog wel even duren. In de tussentijd check je gewoon deze bizarre gadgets van AliExpress.

Reageer op artikel:
XENXO S-ring is het nieuwe alles-in-een apparaat van de toekomst
Sluiten