Xiaomi heeft vijf nieuwe must-have gadgets onthuld: slimme Lego-robot en meer!

Xiaomi is een van de grootste smartphoneproducenten ter wereld. Daarnaast staat Xiaomi ook bekend om een groot aantal producten met een hoge kwaliteit en een lage prijs. Het Chinese techbedrijf voegt nog snel wat mooie producten aan de collectie toe nu de feestdagen er aan komen.

Leuke kerstcadeaus

Xiaomi is in Nederland (nog) niet echt een bekend merk. Wij steken het echter niet onder stoelen of banken dat we fan zijn van zowel de prijs, de kwaliteit, als het grote aanbod dat Xiaomi heeft.

Met de feestdagen op komst heeft het Chinese techbedrijf een vijftal nieuwe producten gepresenteerd om hun al grote collectie nog wat uit te breiden. Ons virtuele winkelmandje zit er alweer vol mee!

Xiaomi Mi Sphere Camera

We beginnen met de duurste gadget, dan kan het hierna alleen nog maar mooier voor je worden. De Mi Sphere Camera kost 217 euro op AliExpress.

De camera kan 360-graden panorama’s maken met 23.88 MP. Dit betekent dat je tot 3.5K kunt opnemen. Het apparaatje heeft twee verschillende opname-modi: 2304 x 1152 bij 60 fps, of 3456 x 1728 bij 30 fps. Verder is de camera is water- en stofbestendig, en is hij slechts 78,00 bij 67,40 millimeter groot.

Xiaomi

Xiaomi Mi hoofdtelefoon

De Chinese elektronicafabrikant heeft een nieuwe over-ear-hoofdtelefoon op de markt gebracht. De nieuwe Xiaomi Mi Headphone is opvouwbaar waardoor hij gemakkelijk is mee te nemen. De nieuwe hoofdtelefoon is gemaakt van carbon waardoor hij erg sterk is en het geluid verbeterd zou moeten zijn ten opzichte van de eerdere modellen. Verder zit het zeker wel snor met de bas in deze hoofdtelefoon en de Hi-Fi-ervaring die het geluid geeft. Prijs: 73,25 euro.

Xiaomi

Xiaomi In-Ear Headpones Pro

Als je niet zo van grote hoofdtelefoons houdt, dan kun je ook gaan voor de nieuwe In-Ear Headphones Pro. De oudere versie van deze oordopjes zijn op verschillende blogs en door verschillende specialisten al geprezen om hun uitstekende geluidskwaliteit. En dat voor een hele hele kleine prijs. We verwachten dan ook niks anders dan goeds van deze nieuwe In-Ear Heapdhones Pro. Prijs: 15,70 euro.

Xiaomi

Xiaomi Mi Robot

Deze gadget gaat waarschijnlijk direct op je Sinterklaas- en/of kerstlijstje. Met de Mi Robot Builder Kit kun je drie verschillende robots bouwen met de 978 bijbehorende onderdelen. Maar, er is meer: je kunt namelijk een app downloaden waarmee je de robot kunt besturen! Met deze op Lego-lijkende set kom je de regenachtige dagen wel door. Prijs: 118,69 euro.

Power Bank Pro

Helaas heeft de batterij va onze smartphone geen eeuwig leven. Zelfs als je er een van Xiaomi hebt niet. Een powerbank is dan ook een handige gadget om te hebben. Een belangrijke kwaliteit van een powerbank is dat hij een zo groot mogelijke capaciteit moet hebben voor een zo klein mogelijke prijs. Hier probeert de Chinese elektronicafabrikant aan te voldoen. En waarschijnlijk doet hij dat, aangezien de powerbank al op veel plekken is uitverkocht. Maar niet op AliExpress: 23,73 euro.

Benieuwd naar welke gadgets Xiaomi nog meer in de virtuele schappen heeft liggen? Bekijk hier een aantal must-have goedkope gadgets van het Chinese merk.

Reageer op artikel:
Xiaomi heeft vijf nieuwe must-have gadgets onthuld: slimme Lego-robot en meer!
Sluiten