Redactie
Redactie Partnerbijdrage 26 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit staat je vanavond te wachten tijdens het Xiaomi live event

Afgelopen week lieten we jullie al weten dat er een leuke giveaway aan zit te komen en vanavond is het zover! Om 19:00 begint het live event van Xiaomi en worden deze  fonkelnieuwe gadgets uit de doeken gedaan.

Redmi Note 9

Laten we beginnen met de Redmi Note 9. Met de 5020mAh batterij die daarin huist, kun je zo’n 16 uur non stop navigeren, 33 uur aan een stuk bellen en ongeveer 147 uur muziek luisteren. Vaarwel powerbanks!

De telefoon is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: Midnight Grey, Forest Green en Polar White. En misschien nog wel het allerleukste nieuws… hij is veel goedkoper dan vergelijkbare toestellen! 

Redmi Note 9 Pro

Een vlaggenschip toestel, voor een niet zo vlaggenschip toestel-achtige prijs: dat is wat de Redmi Note 9 Pro belooft. Die belofte lijkt het toestel waar te maken. Met de super krachtige Qualcomm Snapdragon 720G processor, gaat gamen, werken, videobellen en online winkelen sneller dan ooit tevoren.

De Redmi Note 9 Pro heeft vier camera’s achterop en verschillende settings als ‘steady handheld night photography’ en ‘cinematic portraits’. Daardoor ben je met deze telefoon verzekerd van mooie plaatjes. 

Mi 10 Lite 5G

5G voor iedereen met de gloednieuwe Mi 10 Lite 5G. Het nieuwste lid van de familie heeft een 48 MP AI quad-camera-instelling en een 6.57” AMOLED TrueColor-display met geoptimaliseerde kleurnauwkeurigheid. Met een Qualcomm Snapdragon 765G en een geïntegreerde X52-modem, biedt de Mi 10 Lite 5G verbluffende 5G-connectiviteit. De telefoon wordt uitgegeven in de kleuren Aurora Blue, Dream White en Cosmic Grey. Wil je ‘m op de kop tikken? Dat kan vanaf  en is vanaf 1 juni via de officiële kanalen van Xiaomi en in Mi Stores in de Benelux.

Maar er is meer…

Naast deze drie toptoestellen lanceert Xiaomi – eigenlijk zoals we het van het merk gewend zijn – tijdens hetzelfde live event een aantal andere goodies. Zo is er een slimme ventilator die je tijdens het barbecuen in de achtertuin alvast de opdracht geeft je slaapkamer lekker koel te maken.

Daarnaast maakt de vernieuwde Air Purfier 3H zijn opwachting. De purifier filtert 99.97% van de micro-deeltjes uit de lucht. Via een OLED display laat ie je zien hoe het op dat precieze moment met de luchtkwaliteit gesteld is. Tot slot schuift Xiaomi een elektrische vouwfiets met sterk aluminium frame, 3 SHIMANO versnellingen en een krachtige batterij het digitale podium op. Ga maar vast klaar zitten, want 19:00 gaan we los! 

Ben je benieuwd naar de gadgets óf wil je weten wat je moet doen om kans te maken op een gratis Redmi Note 9 Pro? Tune dan op dinsdag 26 mei om 19:00 in via deze link.

In samenwerking met Xiaomi

Reageer op artikel:
Dit staat je vanavond te wachten tijdens het Xiaomi live event
Sluiten