Ilona Braam
Ilona Braam Home 7 jun 2018

Xiaomi redt je deze zomer goedkoop van diabolische muggen

We houden van het zonnetje dat de zomer met zich meebrengt en liggen er graag in te bakken. Helaas houden ook muggen van het zonnetje en komen ze dan ook opeens van één of andere magische plek weer tevoorschijn om je lek te prikken. Gelukkig maakt Xiaomi hier korte metten mee met de aankomende Xiaomi Mijia Mosquito Repellent.

Automatische muggenspray

In een bericht op de Chinese social media site Weibo kondigde een Xiaomi Mijia hoofd de lancering het nieuwe apparaatje tegen muggen aan. In het apparaat stop je een soort tablet met anti-muggenspul en zonder verhitting zou deze vervolgens door je kamer verspreid worden. Zie het als een soort muggenspray, die je niet zelf hoeft te sprayen.

Xiaomi Mijia Mosquito Repellent tegen muggen

Muggen timen

De Mosquito Repellent zou met één tablet zo’n 720 uur kunnen sprayen en zou 90 dagen meegaan, als je het apparaat elke dag  8 uur zou gebruiken. Om verspilling van het anti-muggen goedje tegen te gaan, zou je ook nog een timer kunnen instellen. Als je op de één of andere manier weet wat het schema van de muggen is, kun je hier handig op inspelen.

Xiaomi Mijia Mosquito Repellent tegen muggen

Lekker goedkoop

Mocht je op 8 juni toevallig in China zijn, dan kun je meteen je slag slaan en een paar apparaatjes inkopen. Vanaf 10 uur ‘s ochtends zal de Mijia Mosquito Repellent op die dag verkocht worden bij onder andere Xiaomi Mall, Xiaomi Youpin, Jingdon, Tmall en Suning. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten, want het ding kost omgerekend maar zo’n 8 euro. Je ticket naar China is helaas wat duurder.

Wat overigens ook een briljante manier is om je muggen aan te pakken is het Star Wars Mosquito Defence System. Nu je geen last meer hebt van muggen heeft Xiaomi ook nog een ander nieuw product om je te vermaken in de zomer. Om al je zomerseries in het groot te bekijken komt het Chinese bedrijf namelijk met een nieuwe beamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Gizchina

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Xiaomi redt je deze zomer goedkoop van diabolische muggen
Sluiten