Redactie
Redactie Gesponsord 22 mei 2020

Bekijk de Xiaomi launch livestream en maak kans op een Redmi Note 9 Pro!

Rugtassen, laptops, fietsen en bijzonder goede telefoons voor niet al te veel geld. Noem iets op en Xiaomi heeft het in huis. Toch is het Chinese merk dat dit jaar haar tiende verjaardag viert en steeds meer terrein wint op de Nederlandse markt, nog redelijk onbekend bij het grote publiek. Maar daar gaat nu verandering in komen. 

Telefoons galore

De grootste launch is gepland op dinsdag 26 mei om 19:00 en wordt gepresenteerd door WANT’s very own Thomas Aalderink en Mark Hofman. Maar wat kunnen we daar precies van verwachten? Ten eerste maken maar liefst drie (!) telefoons hun opwachting: de Redmi Note 9, de Redmi Note 9 Pro én de Mi Note 10 Lite. Die waren al verkrijgbaar in China, maar zijn vanaf 1 juni dus ook verkrijgbaar op de Europese markt. We lichten vast een tipje van de sluier op: de prijs-kwaliteitverhouding is off the charts! 

Xiaomi
Bron: Xiaomi

Leuke extraatjes

En Xiaomi zou Xiaomi niet zijn als er niet ook iets compleet anders werd gepresenteerd. Naast de telefoons doet het merk een slimme ventilator, air purifier en elektrische vouwfiets uit de doeken. Alles zoals je het van het merk gewend bent: top notch, high tech en voor een klein prijsje. Wat wil je nog meer? 

Zo kijk je mee

Ben je benieuwd naar de specs van de toestellen (en geloof ons, dat ben je) óf wil je weten wat je moet doen om kans te maken op een gratis Redmi Note 9 Pro? Tune dan op dinsdag 26 mei om 19:00 in via deze link.

In samenwerking met Xiaomi

Reageer op artikel:
Bekijk de Xiaomi launch livestream en maak kans op een Redmi Note 9 Pro!
Sluiten