Dominick Vietor
Dominick Vietor Tech 25 jul 2019

[VIDEO] Xiaomi Redmi Note 7 is de ideale budgetsmartphone

Xiaomi staat al jaren bekend om zijn goede budgetsmartphones. Nu het bedrijf ook steeds meer in Nederland actief is, worden die toestellen voor ons steeds interessanter. In deze videoreview vertelt Dominick je waarom de Xiaomi Redmi Note 7 de ideale budgetsmartphone is.

Drie pijlers

De Redmi Note 7 heeft drie belangrijke pijlers: ontwerp, camera en batterij. De smartphone kost nog geen €200. Wie hem in handen heeft of er foto’s mee maakt zal echter denken dat hij een stuk duurdere smartphone in handen heeft. Ook de batterij presteert aanzienlijk beter dan de meeste concurrenten.

Xiaomi Redmi Note 7 videoreview thumbnail

Op die camera zoomen we graag even in. Dat is namelijk het belangrijkste voordeel van de Redmi Note 7. De 48-megapixelcamera maakt foto’s die er prima uitzien en zelfs in het donker nog acceptabel zijn. Dat is voor een budgetsmartphone uniek. Overigens maakt de Redmi Note 7 standaard geen 48-megapixelfoto’s, maar 12-megapixelfoto’s. Die hebben vanwege die grote sensor wel meer detail dan de gemiddelde 12-megapixelfoto. Ook kun je met minder kwaliteitsverlies zoomen.

Xiaomi Redmi Note 7 beste budgetsmartphone

Naast die drie pijlers, heeft de Redmi Note 7 zeker nog het een en ander in huis. Zo is hij voorzien van een snelle Snapdragon 660-chipset en heeft ‘ie gewoon een audiojack. Bovenop het toestel zit zelfs een infraroodpoort, waardoor je hem als afstandsbediening kunt gebruiken.

In onze geschreven review van de Xiaomi Redmi Note 7 concludeerden we dan ook al dat dit op het moment de beste budgetsmartphone is. Maar waarschijnlijk opende je dit artikel niet voor een uitgebreid verhaal over de Redmi Note 7. Check hieronder dus snel de videoreview die we over deze bijzondere budgetsmartphone maakten. Veel kijkplezier!

Nog meer smartphones?

Groot fan van smartphones? Dan zit je bij WANT helemaal goed. Naast het feit dat we dagelijks het laatste nieuws over smartphones brengen, checken we de kwaliteit van deze apparaten ook geregeld. Zo lees je hier de review van de OnePlus 7 Pro, vergeleken we de Galaxy S10 met de Huawei P30 Pro en keken we kritisch naar de Galaxy A80.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
[VIDEO] Xiaomi Redmi Note 7 is de ideale budgetsmartphone
Sluiten