Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 apr 2018

Yakuza 6 is vanaf vandaag te halen en wij geven hem weg

Yakuza 6 is de nieuwste game die laat zien dat dit gamejaar erg gezond is. Het is een game die al ruim een jaar geleden in Japan uitkwam, maar laat je jezelf daardoor niet ontmoedigen. Het is een titel die voor het eerst binnen de serie van het begin af aan voor de PlayStation 4 is ontwikkeld en heeft daardoor een hogere productiewaarde dan de andere games in de serie (die ook op de PlayStation 3 werden uitgebracht). En vanaf vandaag is de game eindelijk te koop. En dat niet alleen, je kunt de game ook bij ons winnen. Daarover zometeen meer.

Yakuza 6 is eindelijk uit

De belangrijkste reden van deze post is simpel: bijna een maand geleden schreven we de review over de game, welke je hier kunt lezen. Maar dat is bijna een maand geleden en de kans is dan groot dat je hem vergeten bent. Destijds schreven we het volgende over Yakuza 6:

De omgevingen waar je rondloopt zijn mooi nagemaakt. Zeker als je ooit in Tokio bent geweest, voel je je gelijk thuis. Belangrijker is echter dat alle conversaties die je voert, voorzien zijn van voice-overs. In het verleden werden alleen de echt belangrijke scenes ingesproken en werd de rest afgedaan met tekstballonnen. Daar is hier geen sprake van, waardoor de wereld veel meer tot leven komt.

Yakuza 6

Kortom, een absolute topgame, die vanaf vandaag dus te halen is. Yakuza 6 is zo’n game waar je makkelijk tientallen uren mee door kunt brengen en dan nog steeds nieuwe dingen meemaakt. Mocht je interesse hebben in de game, dan kun je hem hier scoren.

Daarnaast hebben we nog extra goed nieuws, want uitgever Sega hebben we twee exemplaren ontvangen, die we graag weggeven. Het enige dat je hiervoor moet doen is het onderstaande scherm invullen en dan maak je er automatisch kans op. Succes!

[contact-form-7 id=”314245″ title=”Yakuza winactie”]

Reageer op artikel:
Yakuza 6 is vanaf vandaag te halen en wij geven hem weg
Sluiten