Yes! De Burnout Paradise HD Remaster komt er aan

Eén van de leukste games van de vorige generatie spelcomputers is wat mij betreft Burnout Paradise. Het was een game die tot de eerste generatie aan games behoorde en uitkwam in een tijd dat het redelijk rustig was. Mede daardoor kregen veel gamers de kans om de game te beleven en er uiteindelijk met volle teugen er van te genieten. En over een paar maanden krijgen we een Burnout Paradise HD Remaster.

Burnout is terug

Dat is als we afgaan op een Japanse retailer. De Burnout Paradise HD Remaster is nog niet officieel aangekondigd door uitgever Electronic Arts, maar zou naar verluid op 16 maart in Japan moeten uitkomen en zal daar voor ongeveer dertig euro worden verkocht. Eerder dook dezelfde game al op in een Braziliaans releaseschema, waardoor het wel heel gek moet lopen als de remaster niet uitkomt. Voor alsnog wordt er alleen gesproken van een PlayStation 4-versie, maar aangezien in Japan de Xbox One zo goed als niet bestaat, is het niet gek dat hij niet voor de Xbox One wordt genoemd. Ik verwacht dat de game in Europa ook gewoon op de Xbox One verschijnt.

Burnout Paradise HD Remaster

Over Burnout Paradise HD Remaster

In Burnout Paradise HD Remaster, er vanuitgaande dat hij uitkomt en dezelfde content biedt als het origineel, reis je af naar de fictieve stad Paradise City. Daar kun je met jouw wagen meedoen aan verschillende evenementen. De rode draad door dit alles is om zo agressief mogelijk te rijden. Zo kun je tegenstanders tegen de vangrail aanrammen om zo op die manier gruwelijk te laten crashen. Agessief racegedrag, denk daarbij ook tegen het verkeer inrijden, levert je daarnaast boosts op waarmee je ongekende snelheden behaalt. En dat alles onder begeleiding van een pompende soundtrack. Het is echt één van de beste games van de vorige generatie en het zou top zijn als de game terug komt als een Burnout Paradise HD Remaster.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige gamingoverzicht.

Reageer op artikel:
Yes! De Burnout Paradise HD Remaster komt er aan
Sluiten