Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 aug 2020

Yes: De eerste echte Call Of Duty: Black Ops Cold War-beelden

Podverdikkeme, wat lopen we al een week lang dingen te schrijven over Call Of Duty: Black Ops Cold War zonder dat we echt iets van de game hebben gezien. Dat komt voornamelijk omdat er het รฉรฉn en ander uitlekt.

Zo wisten we al dat de game op 13 november van dit jaar zou gaan uitkomen en dat het een direct vervolg ging worden op de originele Black Ops. En nu hebben we de eerste beelden van Call Of Duty: Black Ops Cold War.

De eerste echte beelden van Call Of Duty: Black Ops Cold War

Als het goed is moest vanavond Call Of Duty: Black Ops Cold War worden onthuld in Warzone. Maar dat komt niet echt op gang. Tegelijkertijd verschijnen er overal previews en worden de eerste screenshots van de game uitgegeven, waardoor we nu een goed beelden hebben van de nieuwe titel. En hieronder de eerste trailer!

Daarbij wordt duidelijk dat de game zich afspeelt in 1981 en dat Mason dus terugkeert als een personage, maar je speelt niet met hem in de game. Activision zelf beschrijft de game als volgt: ‘Misleiding en intriges zijn de norm in de meeslepende single-player campaign van Call of Duty: Black Ops en mengt elementen uit de popcultuur van de jaren tachtig met een duizelingwekkend samenzweringsverhaal. In dit vervolg op het originele Call of Duty: Black Ops ontmoeten spelers historische personages en leren ze harde waarheden, terwijl ze over de hele wereld reizen en strijden op iconische locaties als Oost-Berlijn, Turkije, Vietnam, het Moskou gedurende het Sovjettijdperk en meer. Als elite-operatives proberen spelers een complot te stoppen waar tientallen jaren aan gewerkt is, terwijl ze het spoor volgen van een schimmige figuur genaamd Perseus, die op een missie is om de wereldwijde machtsverhoudingen te destabiliseren en de loop van de geschiedenis te veranderen.’

Call Of Duty: Black Ops Cold War
Perseus? (Afbeelding: Activision)

Mocht je Call of Duty: Black Ops Cold War zowel op de huidige spelcomputers als de next-gen willen spelen, dan komt er een zogenaamde Cross-gen bundel. Deze kost een tientje meer, maar dan kun je hem wel gratis upgraden binnen dezelfde familie.

Diverse locaties (Afbeelding: Activision)

Binnenkort de multiplayeronthulling

Naast de eerste beelden van het hoofdverhaal is ook duidelijk geworden dat de onthulling van de multiplayer op 9 september plaatsvindt. Bekijk hieronder nog een paar screenshots de game. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty: Black Ops Cold War
Creepy (Afbeelding: Activision)
Get to the choppa (Afbeelding: Activision)
Call Of Duty: Black Ops Cold War
Elite soldaat (Afbeelding: Activision)
Reageer op artikel:
Yes: De eerste echte Call Of Duty: Black Ops Cold War-beelden
Sluiten