Rutger Houweling
Rutger Houweling Cars 26 jun 2015

Yes please! De Porsche 911 Targa van Singer Vehicle Design

Hou op met ons! Steeds als we de guys van Singer Vehicle Design uit Californië tegenkomen dan weten we dat het snor zit. Het zijn helden als het om het tweaken van de prachtige doch iconische Porsche 911 gaat. Dat hebben ze hier al regelmatig laten zien. En ook op deze getweakte Porsche 911 Targa zul je direct verliefd worden. Zonder twijfel.

Porsche 911 Targa

Om te beginnen hebben de Amerikanen aan de 4.0 liter motor gesleuteld waardoor er nu zo’n 390pk naar de wielen wordt gepompt. Wedstrijdje bij het stoplicht? De motor levert daarnaast een aardige dosis torque waardoor de acceleratie niet geheel onaardig is. Het traditionele Targa roestvrijstalen element van de originele 911 uit 1965 is vervangen voor een exemplaar van nikkel en gecombineerd met carbon voor een prachtige mix. Maar wat dacht je van het prachtige cognacbruin getinte lederen interieur, de velgen, de voorbak die met leder bekleed is, alles is machtig aan dit exemplaar van Singer Vehicle Design. Ben je toevallig aanwezig bij het Goodwood Festival of Speed? Dan kun je ‘m als één van de eerste bewonderen! Of check onderstaande beelden voor een goede indruk.

Check ook deze metamorfose van de Porsche 911 Brooklyn. De guys van Singer Vehicle Design hebben er een plaatje van gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes please! De Porsche 911 Targa van Singer Vehicle Design
Sluiten