Daniel Koster
Daniel Koster Cars 13 nov 2015

Yes; we hebben de ultieme droomgarage mét prachtige inhoud gevonden

Dat we bij WANT fan zijn van auto’s is zeker een feit. Maar we zijn net zozeer fan van toffe manieren om je wagen te stallen. Zo lieten we eerder deze gave garage zien die geïnspireerd is door de Batcave van Batman. Waar deze garage iets minder toeters en bellen kent is-ie super stijlvol en kent-ie prachtige auto’s. Wij zijn fan!

Droomgarage

Deze droomgarage bevindt zich in Montecito, Californië. Waar garages nog wel eens vol worden gezet met allerlei accessoires, toeters en bellen, is de schoonheid van deze garage juist te vinden in de simplistische, minimalistische inrichting. Zo creëer je meer aandacht voor het handjevol auto’s die zich in de garage bevinden en dient de garage enkel het doel waar-ie ook daadwerkelijk voor is gebouwd; het stallen en showcasen van de vier wagens. De vier automobielen die in de garage staan zijn vier speciale Alfa Romeo’s. Een Giulietta SZ, een Giulia TZ, een Duetto, and de ontzettend zeldzame, jaloers-makende Tipo 33 Stradale. Wow!

Te koop?

Heb jij wel interesse in deze garage? Dat is geen goedkoop grapje! De garage was namelijk te koop, maar is helaas voor bijna vijftien miljoen euro verkocht. Waarschijnlijk blijft het dus echt een droomgarage helaas, maar hierover dromen is natuurlijk ook geen straf!

Reageer op artikel:
Yes; we hebben de ultieme droomgarage mét prachtige inhoud gevonden
Sluiten