Youtube ondersteunt nu HDR op iPhone 11 Pro en Pro Max

Een maand geleden verscheen de nieuwe line-up iPhone 11, waarbij met name de iPhone 11 Pro en de Pro Max interessant zijn met een mooi scherm en een triple camera systeem. Mocht je veel Youtube kijken, dan wordt die belevenis nu een stukje beter.

Want via een update is het nu mogelijk om gebruik te maken van HDR op de iPhone 11 Pro en Pro Max. Op die manier zien je video’s er nog net wat mooier uit.

Youtube met HDR op iPhone 11 Pro en Pro Max

HDR staat overigens voor High Dynamic Range en is met name een techniek die goed naar voren komt met het licht. Met name in games heeft HDR een echte toegevoegd waarde, omdat lichteffecten dan nog meer tot leven komen en de games er op die manier een stuk mooier uitzien. Zeker in combinatie met een dikke televisie en een 4K-resolutie is dit een feestje. Of het een groot verschil gaat maken wanneer je voornamelijk naar vlogs kijkt of livestreams, dat is nog maar de vraag. Maar als je een prachtige reisvideo bekijkt die met krachtige apparatuur is opgenomen, dan spat het geheel nu net wat meer van je beeldscherm.

Om hiervan te genieten moeten je in de Youtube-app op het icoontje met de drie kleine bolletjes drukken en daar is het vervolgens mogelijk om de HDR-functie aan te zetten. De functie werkt overigens niet met de iPhone 11, want die maakt gebruik van een ander soort display die deze nieuwe functie niet ondersteunt. Samen met de iPhone XR heeft hij dit niet. Buiten dat zouden de meeste iPhones die na 2017 zijn uitgebracht gebruik moeten maken van deze nieuwe functie binnen de Youtube app.

Wil je meer lezen over de iPhone 11 Pro en of deze een beetje de moeite waard is? Dan hebben we hier de review van het toestel. De beste iPhone 11 deals vind je hier. Toch liever de Pro versie? Klik dan hier voor de scherpste prijzen.

Reageer op artikel:
Youtube ondersteunt nu HDR op iPhone 11 Pro en Pro Max
Sluiten