Ilona Braam
Ilona Braam Tech 28 jul 2019

Deze krachtige powerbank is binnen een half uurtje weer helemaal vol

Het voordeel van een powerbank is dat je altijd een extra batterij bij je hebt, voor wanneer je smartphone of tablet leeg is. Het nadeel aan een powerbank is dat je hem doorgaans zelf vergeet op te laden en je dus helemaal geen extra batterij bij je hebt, maar juist twee lege. Doorgaans duurt het ook nog eens uren voordat je powerbank er weer tegenaan kan. Zo zou je gemiddeld 10 tot 15 uur moeten wachten voordat een 10.000mAh powerbank weer helemaal opgeladen is. Met de Yukuma heb je dat probleem echter helemaal niet. De 10.000mAh powerbank is namelijk binnen 30 minuten weer vol.

Snelste powerbank ter wereld

Tenminste, dat claimen zijn makers. En als je de powerbank inderdaad binnen een half uurtje weer helemaal vol zou kunnen krijgen, zou een tweede claim van zijn makers mogelijk ook waar zijn. Namelijk dat de Yukuma de snelst opladende batterij ter wereld is. Maar of dat nou waar is of niet, met de eerste claim zouden de meeste mensen al dolgelukkig zijn. Het is ideaal voor onderweg, op een festival of bijvoorbeeld in het park, waar je smartphone extra snel leegloopt door je Spotify afspeellijsten.

Yukuma powerbank

Twee apparaten tegelijkertijd opladen

Wat ook handig is, is dat het om een compacte en lichte powerbank gaat. Zo is het ding maar 16 cm hoog en weegt het nauwelijks 270 gram. Perfect dus om overal met je mee te nemen. Daarnaast zijn er ook meteen twee USB-poorten om je smartphone en tablet tegelijkertijd op te laden of om één van je vrienden genadig te zijn. Verder kun je nog kiezen uit verschillende kleurtjes: goud, zwart, rose goud en grijs.

Wat mag het kosten?

Zoals je zou verwachten is de Yukuma helaas geen goedkope powerbank. Hij komt namelijk met een prijskaartje van omgerekend zo’n 100 euro. Door even een Google te wagen, kom je erachter dat het ding niet bij de gangbare elektronica winkels beschikbaar is. Wel kun je hem scoren op proidee.nl, maar zelf hebben we geen ervaring met de site. We weten dus ook niet of het een aanrader is.

Mocht je toch voor iets goedkopers willen gaan, heeft AliExpress een compacte 8.000mAh powerbank voor je van Xiaomi. Deze moet je hoogstwaarschijnlijk wel wat langer opladen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Android Authority

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze krachtige powerbank is binnen een half uurtje weer helemaal vol
Sluiten