Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 3 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Nieuw op Netflix: een film met Zac Efron als seriemoordenaar

Ben jij nog opzoek naar een kijktip voor dit weekend? Dan hebben wij goed nieuws. Er staat vanaf vandaag namelijk een film op Netflix over niemand minder dan de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile

Ted Bundy is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende misdadigers uit de geschiedenis. Dit omdat hij naast meedogenloze moordenaar ook een charmante man schijnt te zijn geweest. Of zich in ieder geval zo voor wist te doen.

Ondanks dat hij alweer bijna 30 jaar dood is kwam hij een tijdje geleden weer volop in de belangstelling. Dit natuurlijk vanwege de documentaire Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes die via Netflix te zien was.

Het bleef hier niet bij, want even later werd bekend dat er ook een film rondom Bundy naar de streamingdienst zou komen. Het ging hier om een biopic genaamd Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile. Deze titel was eerder al te zien op het Sundance Festival en werd daar met gemengde gevoelens ontvangen.

Zac Efron

De rol van Ted Bundy wordt vertolkt door niemand minder dan Zac Efron. Ondanks dat veel mensen hier raar van opkeken was zijn casting juist hetgeen waar de meeste recensenten positief over waren. Men was echter wat minder te spreken over de manier waarop het verhaal in elkaar zat. Dit wordt overigens vertelt vanuit het perspectief van een alleenstaande moeder die voor Bundy’s charmes is gevallen.

Netflix scoort rechten voor Ted Bundy film met Zac Efron

Hoe dan ook, aangezien recensies ook niet altijd alles zeggen lijkt het ons een film die je gewoon zelf moet gaan beoordelen. De film staat vanaf 3 mei op Netflix, dus ideaal om dit weekend te bekijken.

Naast Efron zijn er ook rollen voor John Malkovich, Haley Joel Osment en Jim Parsons. Deze laatste is overigens bekend van The Big Bang Theory. Wil je meer Netflix tips? Wie weet is sciencefiction spektakel The Wandering Earth ook wat voor jou!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: een film met Zac Efron als seriemoordenaar
Sluiten