Zack Snyder keert voor Netflix terug naar Zombie roots

Regisseur Zack Snyder (bekend van onder andere Man of Steel) gaat een zombiefilm maken voor Netflix. Het is echter niet dat eerste keer dat er levende doden in zijn films voorkomen.

Zack Snyder naar Netflix

De meeste mensen kennen Zack Snyder van zijn DC films: Man of Steel, Batman v Superman en Justice League. Toch stond hij voorheen bekend vanwege zijn debuut Dawn of the Dead, de verrassend goed ontvangen remake van de gelijknamige zombieklassieker. Het blijkt nu dat hij weer terug naar zijn roots gaat vanwege een Netflix productie.

Hij gaat namelijk Army of the Dead regisseren, een zombiefilm die zich afspeelt in Las Vegas. Het verhaal zal draaien om een stel huurlingen die een overal wil plegen. Dit is echter tegelijkertijd met een zombieplaag.

Volgens Snyder wordt het een brute maar zelfbewuste film waarbij hij volledig zijn eigen ding doet. Gezien zijn sterke debuutfilm denken wij dat hij deze beloftes wel na kan komen.

Het originele script van Army of the Dead blijkt al een aantal jaren oud en zou in eerste instantie verfilmd worden door de Nederlandse regisseur Matthijs van Heijningen Jr.

De film zal vermoedelijk pas eind 2020 uitkomen. In de tussentijd kun je wel een hoop andere zombie-gerelateerde films en series op Netflix bekijken, waaronder iZombie, Z Nation en World War Z.

Reageer op artikel:
Zack Snyder keert voor Netflix terug naar Zombie roots
Sluiten